Podignuta optužnica protiv madam i policajca: Podvodili maloletnicu i seksualno je zlostavljali

Istragom je utvrđeno da je E. V. maloletnicu podovodila u više iznajmljenih stanova u Sarajevu, Banjaluci, ali i nekim manjim mestima…

 

Banjalučko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv E.V. iz Sarajeva i Z.P. policajca iz Banjaluke, zbog podvođenja maloletnice, ali i seksualnog zlostavljanja, jer je istragom utvrđeno da je policajac u više navarat imao odnose sa tinejdžerkom.

 

Tužilaštvo je saopštilo da su optužnicom obuhvaćena madam iz Sarajeva kojoj se ne teret stavlja krivčno delo navođenje na prostituciju, dok je policajac osumnjičen za krivična dela zloupotreba položaja i polna zloupotreba deteta.

Madam i policajac su uhapšeni u julu prošle godine, a policija je prilikom te akcije na više lokacija u Banjaluci pretresla stambene i druge prostorije koje su oni koristili i pronašla određene predmete koji će biti dokaz na sudu.

 

Istragom je utvrđeno da je E. V. maloletnicu podovodila u više iznajmljenih stanova u Sarajevu, Banjaluci, ali i nekim manjim mestima.

 

Uhapšeni policajac Z.P. omogućio je madam da ona podvodi maloletnicu, ali je u više navrata kako je utvrđeno i da je imao odnose sa maloletnicom koju su podvodili.

 

Ukoliko se dokaže njihova krivica i podvodačica i policjac bi mogli da budu osuđeni na višegodišenje zatvorske kazne.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–   KLIKNI OVDJE    www.rbsm-serije.com

Pratite nas na   INSTAGRAMU   I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin