Podignuta optužnica protiv Kineza MONSTRUMA: Slučaj zverskog prebijanja ćerke dobija EPILOG

U obrazloženju optužnice, kako sledi iz dokumentacije, okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela

 

Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Vang Lija (50) zbog nasilja u porodici, saznajemo.

Kako se već pisalo, Li je uhapšen sredinom oktobra kada je obelodanjeno da je zverski pretukao svoju ćerku (14), na teniskim terenima Crvene Zvezde, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

 

Kako se navodi u optužnici, okrivljeni je dana 17.10.2022. godine u 9.15 časova u Beogradu u Ulici Mije Kovačevića na teniskim terenima “TK Crvena Zvezda”, primenom nasilja “ugrozio telesni integritet svoje maloletne ćerke.

– Koristeći pri tom sredstvo podobno da telo teško povredi, pri čemu je mogao da shvati značaj svog dela i morao je da upravlja svojim postupcima, revoltiran činjenicom da oštećena maloletnica nije uradila vežbu kako je to od nje trener zahtevao – navodi se između ostalog u optužnom predlogu.

U obrazloženju optužnice, kako sledi iz dokumentacije, okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela.

– Kada je odbila da nastavi trening uhvatio ju je za odeću i pokušao da je na taj način postavi na mesto na teniskom terenu gde inače stoji kada vežba, međutim, ona je pružila otpor tako što nije htela da se pomeri. Nakon toga ju je udario rukom po kačketu, a potom kada je sela u stolicu, šutnuo ju ju nogom u predelu zadnjice, ponovo je uhvatio za odeću i pokušao da je odvuče na mesto gde treba da stoji kada trenira, na šta se ona opirala. Pala je na zemlju i u tom trenutku je počeo da je šutira nogama, pazeći da je ne povredi – stoji u dokumentaciji.

Inače, kako se saznaje, Li je kažnjen na 8 meseci uslovne kazne i u Kini, ali nije poznato zbog kog krivičnog dela.

Kako je navedeno, pred tužiocem je izjavio da u Kini poseduje dva stana od 120 i 100 kvadrata, kao i da u Srbiji nema prihode već se izdržava od izdavanja tih stanova za 1.500 evra mesečno.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin