Pobesnela u avionu i počela da urla i ŠAMARA putnike: Ekspresno joj je izrečena brutalna KAZNA (VIDEO)

Ketrin Buš, bahatoj ženi koja je vređala, urlala i šamarala putnike avionu, doživotno zabranjeno da leti avio-prevoznikom “Jet2” nakon što je njeno “agresivno ponašanje” primoralo avion na preusmerenje i prinudno sletanje.

Ketrin Buš je izrečena doživotna zabrana od strane avio-kompanije i kažnjena je sa 5.000 funti, pošto je počela da psuje članove kabinskog osoblja. Snimljena je kako korača gore-dole tokom leta za Tursku, vrišti i psuje osoblje, kao i putnike koji bi joj nešto prigovorili.

Avio-kompanija je rekla da je Buš “prikazala repertoar agresivnog, uvredljivog i opasnog ponašanja” koji uključuje “fizičku agresiju prema drugim klijentima i posadi”.

Takođe je navodno ošamarila druge putnike na letu tokom svojih agresivnih ispada, zbog čega je avion koji je leteo za Istanbul, morao da bude preusmeren za Beč, posle samo dva sata od poletanja sa aerodroma u Mančesteru. Bušovu su iz aviona ispratili naoružani policajci, a drugi putnici su je iznervirali dok je odlazila, prenosi Jorkšir lajv.

– Gospođa Buš je pokazala kontinuirani obrazac užasnog ponašanja tokom leta i sada mora da se suoči sa posledicama svojih postupaka. Uvek smo to činili i primenjujemo pristup nulte tolerancije prema takvom ponašanju. Energično ćemo sprovoditi anuliranje svakog oblika štete koji je nastao kao rezultat ovakvog incidenta – naveo je Fil Vord, generalni direktor “Jet2”.

– Iako su takvi incidenti veoma česti u avionima, neprihvatljivo je da korisnici naših usluga i posada to iskuse. Želeli bismo da se izvinimo svima koji su morali da dožive ovakvo ponašanje i želimo da pohvalimo našu visoko obučenu posadu za reakciju i rešavanje ove teške situacije – navodi Vord.

Avio-kompanija je dodala da će u potpunosti podržati istražne organe u svakoj naknadnoj istrazi.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin