Po naninoj mjeri: Isak Šabanović je u Aleksandri našao sve što je tražila porodica!

Nakon što su Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović potvrdili da su u ljubavnoj vezi, interesovanje javnosti za ovaj novopečeni par iz dana u dan sve je veće.

Svi se pitaju kako je došlo do ovog spoja.Prije samo nekoliko mjeseci Isak je govorio da mu ne ide u ljubavi i da mu je zbog prirode posla teško da zadrži djevojku.

– Sad je malo teže naći curu, to svi znaju. Teško je naći osobu koja će me gledati kao Isaka, a ne kao pjevača Isaka, a drugo teško je i zbog posla. Evo dajem primjer, nađem curu u Beogradu, a ja sam sutra u Sloveniji i misliš da će mi vjerovati da ja tamo neću da švrljam. Nije to do mene, već do nje je koliko će mi vjerovati – rekao je prije samo par mjeseci pjevač i dodao da i njegova porodica želi da se uskoro skrasi. Ipak, jedan član imao je poseban uslov za njegovu novu djevojku.

–Trudim se da nađem nekog, što kaže moja nana samo nek je zaposlena. Nemaju moji problem ko je i šta je, čime sa bavi, samo da radi, da ima posao. Ako njihov Isak stane da ima ko da ga hrani, misle oni na mene – rekao je u emisiji “Praktična žena”.

Tada je istakao da su mu bake najveći podrška i kritičari i da je najbitnije da njegova nova djevojka prvenstveno bude po mjeri njegovih najdražih. S obzirom da je Aleksandra jedna od najtraženijih pjevačica, a usput je i prava ljepotica, sigurni smo da je zadovoljila kriterijume njegove nane.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)