Platila gatari Nataliji 150.000 dinara da preotme muža od LJUBAVNICE, pa doživela još veću KATASTROFU

Ala je sa Igorom živela trinaest godina i nedavno je posumnjala da im je veza pukla

 

Žena iz Moskve, imenovana samo kao Ala, pokušala je da vrati svog muža Igora tako što je angažovala gataru da ga “očisti od tuđe ljubavne čarolije” za ukupno 92.500 rubalja (148.000 dinara).

Kako prenose ruski mediji, gatara je “naporno radila” i ritualom uz pomoć voska krenula da se bori protiv “zle magije”. Međutim, rezultat toga je bio da je muž istera Alu iz kuće.

Ala je sa Igorom živela trinaest godina i nedavno je posumnjala da im je veza pukla. Očajna supruga je zatim odlučila da proba nešto radikalnije, i na Internetu pronašla gataru Nataliju. Da bi utvrdila sa čim ima posla “specijalista za magiju” je izvela prvi obred sa voskom za 16.000 rubalja. Ali je rekla da je tako otkrila da je Igora “opčinila” koleginica sa posla.

Žena je htela da osujeti tu vezu i zamolila je gataru da ga “vrati”. Tada je Natalija počela da sprovodi čitav niz rituala za „čišćenje ljubavne čarolije“, koje je naravno naplatila. Istovremeno je, prema njenim rečima, “stavljala blokove na neprijateljsku magiju”.

Sve to vreme gatara je uredno Ali slala fotografije rastopljenog voska kao “dokaz” da nešto radi. Izgleda “magični vosak” imao obrnuti efekat, pa je neverni muž najurio Alu iz kuće. Mada moguće je da je koleginica sa posla bacila jaču magiju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin