“PLAKAO je dok je zvao Nenada”: Tužna scena između Periša i srpskog policajca

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994).

Pre nego što je obdukcija bila gotova, oglasio se RTL-ov reporter Boris Mišević koji je razgovarao juče sa ocem Mateja,otkrio je da je i policija pakala kada su ugledali telo:

– Ja zadnji put razgovarao sa Nenadom njim kad je kretao za Beograd. Morao je da napravi neke birokratske sitnice, kako bi, ako se radi o Mateju, telo mogao da dopremi u Hrvatsku.

Nenad Periš je zaista neverojatno smiren, racionalan, realan, istovremeno i jako emotivan. Takav je bio od početka ove priče.

Svestan da se verovatno radi o Mateju, prepričao mi je i beogradski policajac koji ga je zvao da se psihički pripremi na to da se radi o Mateju dok se ne obavi DNK analiza, da je i sam plakao, što potvrđuje i koliko su se beogradska policija i pojedinci emotivno vezali za ovaj slučaj – rekao je juče Mišević.

Podsećamo, na pronalasku Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

Kako je obdukcija pokazala, telo koje je juče izvučeno kod Ade Huje prpada Mateju Perišu. Uzorak je upoređivan sa njegovim ocem Nenadom Perišom.

Prema prvim saznanjima nakon obdukcije, uzrok smrti je utapanje. I dalje se čekaju rezultati toksikološke analize, koji će biti gotovi tek za dvadesetak dana.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin