Plakala je gledajući u vodu: Spašena devojka koja je pretila da će skočiti sa Brankovog – ovo je RAZLOG

Brzom, mudrom i efikasnom reakcijom policajci PS Stari grad spasili su život devojci koja ima svega 18 godina kada su je sprečili da skoči sa Brankovog mosta.

Kako se nezvanično saznaje devojka je navodno zvala Hitnu pomoć i navela im da će da skoči s mosta oko 12. 40 sati.

– Kada je policija stigla ona je stajala na trotoaru uz ogradu. Devojka je plakala gledajući u vodu. Policajci su joj oprezno prišli i počeli da pričaju s a njim. Toliko je policajac imao strpljenja kada da priča sa najrođenijim – prepričava scenu jedan od očevidaca drame na Brankovom mostu.

On dodaje da je devojka, do detalja ispričala zašto se odlučila na taj korak.

– Rekla je da ima 18 godina i objasnila da ima probleme u školi, ali i u porodici. Nije mogla da se izbori s njima. Policajac joj je objašnjavo da će sve biti kako treba i ona mu je srećom poverovala – rekao je sagovornik još uvek potresen scenom koju je video.

Prema njegovim rečima ubrzo je stigla i Hitna pomoć.

– Bila je doktorka i ona je polako razgovarala s njom i smestili su je u sanitet. Kako sam čuo prevezli su je u psihijatrijsku ustanovu “Dr Laza Lazarević”. Nadam se da će tamo dobiti adekvatnu pomoć i da joj nikada više ništa slično neće pasti na pamet jer život je pred njom – rekao je sagovornik.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin