“Pitbul ga je držao u ČELJUSTIMA”: Očevidac drame u Zemunu otkrio šta je prethodilo NAPADU na ženu

Rus Semen Bobroski i Ukrajinka Darija Sahnjuk zavoleli su se još krajem 2014. godine, verili ovog februara, ali rat je sprečio njihovu veliku želju da uplove u bračne vode u Kijevu.

Zbog ratnog stanja napustili su državu pre nekoliko dana, a sada se i venčali na drugom kraju sveta, u meksičkoj Tihuani, u izbeglištvu.

Brak će im omogućiti da uskoro krenu put Sjedinjenih Američkih Država, gde će pokušati da sagrade neki novi i, nadaju se, bolji život.

Američka vlada trenutno dopušta ulazak raseljenih Ukrajinaca, ali Boborskom zbog ruskog državljanstva ulaz verovatno ne bi bio dozvoljen u uobičajenim okolnostima.

– Imam ruski pasoš i to me čini nepoželjnom osobom. Čak i neke avio-kompanije nisu želele da mi prodaju kartu jer vlada hajka protiv onih koji podržavaju Putina i njegov režim – kazao je taj mladić kojem će, sada porodična veza s Ukrajinkom, omogućiti da ipak uđe u SAD.

Građani Tihuane paru su na sve moguće načine pomagali da prikupi potrebnu dokumentaciju, a Bobroski im je pred kamerama zahvalio na gostoljubivosti i uloženom trudu.

– Mi smo mirni ljudi. Ona je administrator u stomatološkim klinikama, a ja trener. Sve do pre dva meseca nije nam bilo na pameti da ćemo morati da napustimo Ukrajinu, ali tu smo gde smo. Čim pređemo granicu SAD-a pokušaćemo da nađemo poslove – rekao je taj mladić koji s voljenom ženom trenutno živi u izbegličkom centru.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin