Pismo naše čitateljke: Moj sin VOLI MUŠKARCE ne znam šta da radim – Nisam sigurna da li ga je Beograd pokvario ili mi tera neki inat?

Pre godinu dana moj sin se izjasnio kao gej.

Mi smo iz male sredine, živimo u jednom mestu iza Leskovca. Moj stariji sin ima 20 godina i studira u Beogradu. Pre godinu dana se izjasnio da voli muškarce i ja to nikako ne mogu da prihvatim.

Moj muž i ja nikako se ne slažemo sa tim, šta ako ga neko vidi i ako neko iz sela sazna da je naš sin gej? Šta da im kažemo? Neće nas oprati ni Dunav ni Sava. Ispiraće usta sa nama i nećemo imati više mira.

Ne znam da li moj sin stvarno voli isti pol ili je to samo neka prolazna tačka njegovog života. Nisam sigurna da li ga je Beograd pokvario ili mi tera neki inat, ali uvek smo bili dobri i blagi prema njemu i odgajali ga dobro. Da bude pošten čovek, da bude pravi domaćin, da ima svoje gazdinstvo i bude svoj na svome.

Mi se molimo Bogu da će ga to proći i da će postati “normalan” i imati porodicu i decu.

Ja ne znam da li ću moći da se pomirim sa tim i prihvatim ga takvim kakav je. Jako nam je teško, zašto je ovo baš nama moralo da se desi, da li smo mi negde pogrešili u odgajanju deteta? Treba nam neki savet.

Znamo da mnogo ljudi čita ovaj sajt i možda se neko našao u sličnoj situaciji pa ima predlog za nas.

Mi se samo nadamo da je ovo jedan ružan san iz kog ćemo se probuditi i gde će sve biti kao što mora da bude. Molim vas da ako objavite ovo, da bude anonimno, jer ne želim još veće neprijatnosti no što imam.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin