PIROĆANAC UPUCAO SANJU DOK SE VRAĆALA SA LITURGIJE: Isplanirao ubistvo, od ranog jutra je čekao u gradu? Zločin ZGROZIO Srbiju

Miroslav M. (55) juče je u centru Pirota nasred ulice pištoljem ubio bivšu ljubavnicu Sanju M. (47), a onda je mirno otišao u policiju i predao se.

U trenutku stravičnog zločina nesrećna Sanja se vraćala iz crkve, sa liturgije, i zastala je pored prodavnice voća, kad joj je Miroslav prišao i pucao joj u glavu. Da sve bude još strašnije, Sanja je mesecima pre zločina više puta prijavila Miroslava policiji jer ju je proganjao, zbog čega je imao zabranu prilaska!

Nije joj bilo pomoći

Kako se saznaje od izvora iz istrage, zločin se dogodio nešto pre deset sati ujutro na Trgu oslobodilaca u Pirotu.

– Sanja se vraćala kući iz crkve i usput je svratila do piljare. Miroslav joj je prišao ispred lokala i pucao joj pištoljem u glavu sa četiri-pet metara razdaljine. Nesrećna žena je pala, a Miroslav je peške otišao do obližnje policijske stanice – objašnjava izvor.

Sanja Manoilov, Pirot
FOTO: FACEBOOK

Prema rečima sagovornika, Miroslav je na ulazu u policijsku stanicu, na prijavnici, predao pištolj kojim je ubio bivšu ljubavnicu i mirno rekao šokiranim policajcima šta je uradio.

– U međuvremenu radnica iz piljare i prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je brzo prevezla Sanju u bolnicu, ali nije joj bilo pomoći. Obavljen je uviđaj, a Miroslavu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja – rekao je izvor.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/