PILOT IGOR NAVALIO na SVALERKU u SRED LETA – ZADIGAO joj NOGE sve SE LJULJA Hit VIDEO

Instruktor letenja iz ruskog grada Sasova, u medijima imenovan samo kao Igor (28), dobio je otkaz nakon što se saznalo da je imao odnose sa jednom od svojih učenica, preneli su u utorak brojni tamošnji portali.

Igor je navodno sedam godina mlađoj Irini obećao više sati letenja ako se malo “poigraju” među oblacima, na što je ona na kraju i pristala, iako se isprva nećkala zbog toga što je oženjen.

Vrela scena se odigrala u avionu “Cesna 172”, a kanal “Baza” na Telegramu spominje i video koji se pojavio na sajtu za odrasle Por*habu.

Povodljiva Irina u međuvremenu je kazala da su se ona i instruktor samo malo ljubili i grlili, međutim čini se da su u toj školi letenja ostali pri uverenju da je u pitanju bio skandal puno većih razmera.

Devojka je izbačena sa kursa uprkos tome što joj je preostalo samo osam sati letenja.

Inače, za incident se najverovatnije nikada ne bi saznalo da se Irina nije posvađala sa jednom razrednom kolegicom, tadašnjom prijateljicom, koja joj se osvetila tako što je eksplicitni sadržaj proširila društvenim mrežama.

Russian Pilot Instructor And Trainee Cadet Sacked For Making s*x tape In Cockpit Mid-air > Naija Gossip 247 » NGNews247 – FashionStyleng – Fashion Style

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin