PILA je ovu kašu MJESEC DANA i rekla ZBOGOM povišenom holesterolu, glukozi u krvi, masnoćama i trigliceridima

Prirodna terapija koju čak i doktori predlažu, rezultati su zapanjujući! Svake sedmice kroz četiri sedmice trebali bi bundevu. Kupite organsku, ili još bolje uzgojite ako možete.

Nakon što jedan muškarac dobio nalaz u kom su mu pronašli visok nivo lipida, holesterola, glukoze, triglicerida i uree, odlučio je da napravi promenu i proba svoje probleme da reši na prirodan način. U rasponu od samo mesec dana, njegovi nalazi su se poboljšali, a evo šta je koristio.

Prvo što trebate uraditi jest:

Oguliti 100 gr bundeve, staviti je u blender, sipati malo vode i pomiješati dobro par minuta. Ovim ćete dobiti pravi vitaminski eliksir.

Kada ste napravili ovaj smoothie ono što treba da znate jeste da se konzumira na prazan želudac, 15-20 minuta prije doručka. Osim toga, ovaj tretman nema kontraindikacija, jer se sastoji od prirodnog povrća i vode.

Nemojte koristiti šećer ili druge dodatke. U bundevama se nalaze aktivni sastojci koji eliminiraju sav holesterol iz arterija, kroz urin.

Napitak može očistiti arterije i nakon konzumiranja osjećat ćete se osvježeno i energičnije. Vaša krvna slika biće fenomenalna.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin