“Pevao sam sa PIŠTOLJEM na čelu, jedva sam izvukao živu glavu”: Šokantna ispovest srpskog PEVAČA

Ivan Gavrilović otkrio je kroz kakav pakao su on, Era Ojdanić i Željko Šašić prošli devedesetih na jednoj tezgi u Hamburgu. Pevač je priznao da se gostima na jednom nastupu nije svideo Erin izgled niti njegova ofarbana kosa, te da su ga ošišali, dok su njega i Šašića maltretirali i uperili pištolje u njih.

– Te devedesete su bile ludnica. Svašta se dešavalo, neke stvari se nikad neće zaboraviti. Često sam nastupao s narodnjacima, takva je praksa bila, oni pevaju za starije, a mi za mlade. Sećam se da sam jednom prilikom sa Šašićem, Zoricom Marković i Erom Ojdanićem pevao u Hamburgu pred 1.000 ljudi i nastane haos. Nadrogirani likovi kreću da napadaju Eru zašto ima teget kosu, kreće ludnica i vade se pištolji. Mi ne znamo šta da radimo, a oni traže makaze da ošišaju Eru. To su i uradili, bio je ćelav na kraju – prenosi Republika.

– Bilo je situacija iz kojih sam jedva izvukao živu glavu. Pevao sam u jednom klubu preko, a dečko mi držao pištolj prislonjen na glavu i vikao da ne prestajem. Rekao mi je tada: “Ako prestaneš da pevaš, mrtav si.” Niko nije smeo da reaguje jer to su luda vremena bila, da te ubije na mestu. Sad ne znam ni da li je taj pištolj bio pravi ili neki lažnjak, ali ko bi u tom momentu smeo da se preispituje, radim šta mi traže. Sva sreća, nikad nisam bio ranjavan ili nešto ozbiljno povređen, svaki put sam se izvukao.

Foto: ATAImages, E-stock
– Počinje rikošet i Željko i ja se dajemo u bežaniju i ulećemo u ormar u hodniku. Krili smo se zatvoreni nekih desetak minuta, al’ ne vredi, situacija se ne smiruje. Provirimo i ugledamo prozorčić na vrhu zida, mali neki. Uspaničili se, gledamo kako da pobegnemo. Ja podignem Šašića i on iskoči, pa vuče i mene s druge strane da ispadnem, da odemo odatle. Nismo imali pojma gde su Zorica i Era, znali smo da i oni beže. Sad je to smešno, ali, verujte, tad uopšte nije bilo. Svašta se tih godina dešavalo, pucalo se i mafijalo.

Nakon ove skandalozne priče Gavrilović se osvrnuo na trenutnu situaciju, te otkrio od čega sada zarađuje, kao i koji su mu sledeći planovi.

– Nakon pauze zbog korone ponovo radim punom parom. Devedesete su se sada vratile i omladina nas voli i sluša. Imam zakazane nastupe, vratio sam se kod žene, sve je baš kako treba. Zimus sam radio kao instruktor skijanja, sad nastupam i zarađujem, u studiju snimam pesmu, zadovoljan sam.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin