Petostruki ubica uhapšen na Kosovu: Kraj jezera likvidirao četiri dečaka i ribara

Petostruki ubica iz Skoplja Alil Demiri uhapšen je danas na Kosovu po poternici Severne Makedonije! Demiri je u slučaju “Monstrum” osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog petostrukog ubistva počinjenog pre 11 godina.

Demiri, koji je danas uhapšen na Kosovu po poternici Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora kao izvršilac ubistva četvorice dečaka i ribara, koje se dogodilo 12. aprila 2012. godine na Smilkovskom jezeru, blizu Skoplja.

Uhapšen po poternici Severne Makedonije

Prištinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je Demiri (38) uhapšen po poternici Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije, po naredbi Osnovnog suda u Skoplju, zbog izvršenja krivičnog dela “terorizam” iz člana 394. Krivičnog zakonika u vezi sa petostrukim ubistvom na Smilkovskom jezeru. Prema informacijama dobijenim od Kosovske policije, on će biti priveden nadležnom sudiji, saopštili su iz MUP Kosova.

U slučaju “Monstrum” na doživotne zatvorske kazne osuđeni su Alil Demiri i braća Agim i Afrim Ismailović. Fejzi Aziri osuđen je na 15 godina zatvora, dok je Haki Aziri osuđen na devet godina. Jedan od petorice optuženih, Sami Ljuta, oslobođen je optužbi. Afrim Ismailović je i dalje u bekstvu.

U zločinu počinjenom na Veliki četvrtak 2012. godine ubijeni su ribar Borče Stevkovski i četvorica srednjoškolaca – Filip Slavkovski, Aleksandar Načevski, Cvetančo Ackovski i Kire Trpkovski.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin