Petnaestomesečni dečak je mučen i pretučen nasmrt nakon što je pretrpeo seriju napada od strane dečka svoje majke, a ona nije učinila ništa da zaustavi nasilno zlostavljanje

“TOLIKO JE BIO NATEČEN DA NIJE MOGAO DA OTVORI OČI!” 15-mesečni DEČAK podlegao jezivim povredama!Džejkob Lenon je preminuo 27. avgusta 2019. od povreda koje je navodno zadobio u svojoj kući u Rohemptonu. Džejku Dramondu (33) sada se sudi optuženom za ubistvo mališana, dok je Džejkobova majka Luiz Lenon optužena da je izazvala ili dozvolila smrt deteta i okrutnost deteta.

Lekari su otkrili da je Džejkobovo lice bilo toliko natečeno da nije mogao da otvori oči, čuli su porotnici. Tužiteljka Seli O’Nil rekla je da je Dramond uzimao kokain sa prijateljem one noći kada je Džejkob smrtno povređen, a kako kaže Luiz Lenon je znala za zlostavljanje svog sina.

– Džejk Dramond je krenuo u kampanju namernog napada i povređivanja Džejkoba između jula i kraja avgusta. Povrede koje je naneo bile su očigledne i primetne. Jasno je da je u nekoj fazi te noći, ako je Džejkob bio u krevetu sa Luiz Lenon u 1 ujutro, neko morao da ga je izvuče iz kreveta. Takođe je jasno da je u nekoj fazi neko, a tužilaštvo tvrdi da je to Džejk Dramond, ozbiljno napao Džejkoba tako što ga je protresao i udario tako jako da je izgubio svest.

– Gotovo je nezamislivo da Luiz Lenon nije čula zvuke tog napada, ali čak i da nije… ona ne samo da nije uradila ništa po tom pitanju, već je smislila sa Džejkom Dramondom priču kako bi pokušala da stvori potpuno lažan izveštaj onoga što se dogodilo Džejkobu…Oni su se brinuli samo za sebe i svoje potrebe i interese – rekla je O’Nil.

Dramond je optužen da je naneo i “sadističke” povrede na Džejkobovim genitalijama.

Medicinski radnici su zaetkli Džejkoba sa ogromnim otokom i modricama na licu nakon što je njegova majka pozvala hitnu pomoć, tvrdeći da je udario glavom “kao da je pao iz kreveta ili tako nešto”.

Dečak je imao modrice na čelu, drugoj strani slepoočnica i obrazima, dok mu je lobanja bila “skoro mekana i sunđerasta”. Na sudu je rečeno i da se Luiz šalila u porukama koje je razmenila sa dečkom, napisavši da Džejkob “izgleda kao panda” i “izgleda kao mali ludak” nakon što je pretrpeo neke povrede.

Osim što je tvrdila da je njen sin pao iz krevetića, Lenon je takođe rekla da se Džejkob sapleo na povratku iz supermarketa u njihov stan u Roehamptonu, na jugozapadu Londona, ali je dala različite izjave o tome da li se to dogodilo 13 ili pet dana pre nego što je preminuo.

Obdukcijom je utvrđenoda je Džejkob umro nakon više epizoda nanete traume koje su kulminirale nanošenjem fatalne povrede glave, i da je verovatno da je Džejkob udario glavom o tupu površinu dok su ga tresli.

Par negira sve optužbe. Suđenje se nastavlja.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin