PETAR NA NAJGORI NAČIN SAZNAO DA GA ŽENA VARA S KOMŠIJOM: “UVERAVALA ME DA MU JE MALI, A ONDA MI JE ĆERKA OTVORILA OČI”

Petar je na Reditu podelio svoje iskustvo koje je istog momenta postalo viralno. Nakon 14 godina, kako je verovao, srećnog braka saznao je bolnu istinu. Sasvim slučajno.

Jednog sasvim običnog dana, kada se sa posla vratio kući, seo je da proćaska sa ćerkom, kao što su to uvek radili. Pričali su o tome kako je ko proveo dan, a devojčica je rekla nešto što mu je pobudilo sumnju… Jednom rečenicom srušila je ceo njegov svet.

“Pričala mi je stvari koje mi i inače priča, a onda se jedan detalj izdvojio. Rekla mi je da je mama otišla do komšije i tu sam rešio da je pitam za više detalja.”

Alkohol, Flaša, Muškarac
foto: Alamy / Alamy / Profimedia
‘Stigla sam kući iz škole, ali mama nije bila tu. Onda je svratio komšija i rekao mi da će mama odmah da se vrati’, rekla mi je ćerka.”

Petar je odmah pitao suprugu zašto je bila kod komšije.

“Probala je da smisli neki izgovor, ali ipak je previše dobro poznajem, pa sam prozreo laž. Na kraju se slomila i rekla mi je da se ljubila sa komšijom, ali da je shvatila da je pogrešno to što radi pa se zaustavila. Dugo je poznajem i znam da dobro laže i verujem da je otišla dalje od ljubljenja”, priča Petar, koji je potom, u naletu besa, suprugu izbacio iz kuće.

Zbog ćerke i 14 godina braka, ipak je pristao na bračno savetovanje, a ženi je dopustio da se vrati kući.

Ali, njegove muke se nisu završile. Sumnja ga je izjedala.

“Kasnije sam otkrio da su komšija i žena oko mesec dana razmenjivali poruke i našao sam joj gole slike koje mu je slala. Ona kaže da mu je slala samo slike svog lica i zadnjice u pantalonama, a da je gole slike skinula sa interneta i slala mu. On je njoj slao slike svog polnog organa. Kad sam je pitao da li mu je velik, ona me je uveravala da je mali, a ne verujem joj ni to”, priča očajni Petar, koji je preko Interneta tražio neki koristan savet, nadao se da će ga neko razuveriti da je sve umislio.

“Ne vidim zašto dve osobe koje o seksu razgovaraju nedeljama, to ne bi i uradile kada su dobile priliku za to. Druga stvar za sve vas koji ste prošli ovo, kako opet voditi ljubav sa ženom?”, upitao je i dodao kako su od tada već spavali, ali da mu često padne na pamet to što je uradila i da to ne može da izbaci iz glave.

“Doslovno ludim jer je volim”, jadao se “nevidljivim” prijateljima sa neta.

“Smatram da bi ti bilo najlakše kada bi pretpostavio da te supruga prevarila, a zatim se upitao možeš li da joj oprostiš”, jedan je od saveta koje je dobio.

I drugi su bili slični:

“Razmisli o tome šta bi trebalo da se dogodi da ipak ostaneš sa ženom, a da pritom ne razmišljaš o tome šta se tačno dogodilo između njih. Trebaće ti vremena…”, napiso mu je drugi muškarac.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin