Pet mjeseci varala muža, ni sama ne vjeruje što ju je odalo: ‘Propala sam u zemlju, zar ovako da sazna?!’

Variety je varala muža sve dok nije otkrio njezin tajni telefon. Priznala je da ga nije htjela povrijediti

 

Nakon što je rodila svog sina koji joj znači sve na svijetu, žena imena Variety (34) osjetila se kao višak u svojoj obitelji, a cijela situacija gdje je bio uključen i stres od majčinskih obaveza, naveli su je da prevari supruga.

 

Njezina je afera trajala pet mjeseci, a da suprug nije saznao za njezin tajni telefon, vjerojatno bi s istom nastavila i dalje, piše Kurir.

Ipak, priznala je kako joj nije bila namjera povrijediti muža.

 

“Samo sam htjela učiniti nešto za sebe, kao osoba, a ne kao mama”, rekla je Variety koja je preko web stranice za pronalaženje partnera pronašla muškarca s kojim se viđala vikendom.

 

“Otkako smo dobili našeg sina, koji je apsolutno svjetlo naših života, osjećam se kao necijenjeni treći kotač i ljepilo koje drži obitelj na okupu. Pretpostavljam da sam se na neki način osjećala kao da sam izgubila svoj identitet. Kao živahnoj osobi koja voli izlaziti, jako mi je teško palo da sam sada samo mama”, požalila se ova žena koja je uvjerena kao muškarci nikada neće razumjeti teret koji žene preuzimaju kao majke.

Zauvijek će pamtiti 23. travnja

Tog dana je aktivirana uzbuna koja upozorava javnost na potencijalne opasnosti kao što su poplave, a na tajnom telefonu koji je koristila za svog ljubavnika, uključio se alarm.

Baš je tog dana svoj telefon prvi put ostavila u kaputu, umjesto u autu.

 

“Upravo sam koristila svoj ‘pravi’ telefon kad je alarm krenuo zvoniti. Pokušala sam se praviti luda i praviti da ne razumijem što se upravo događa. Žurila sam se doći do kaputa prije muža, ali on je sišao brže od mene i pronašao mobitel prije mene. I to je bilo to. Game Over!” objasnila je.

 

U tom trenutku nisam znala što da radim. Srce mi je ubrzano kucalo i osjetila sam da mi lice gori. Stajala sam tamo zaleđena s čudnim izrazom lica, a jedino čega se sjećam je da je vikao: ‘Hajde onda, reci mi!’.

 

Pitao me imam li ljubavnika, a ja sam samo kimnula. Bio je to najgori trenutak u mom životu”, priznala je 34-godišnja Variety koja nije htjela otkriti svoje puno ime.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE        www.rbsm-serije.com

Pratite nas na       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin