Pet Godina Spavala Svake Noći Uz Dva Psa, A Onda Se Dogodio Horor: Muž Joj Se Onesvestio Od Prizora

Pet Godina Spavala Svake Noći Uz Dva Psa, A Onda Se Dogodio Horor: Muž Joj Se Onesvestio Od Prizora…

 

Amerikanka Tifani Franđone iz Hjustona preminula je od fatalnih rana koje su joj naneli njeni psi o kojima je brinula svakog dana poslednjih pet godina. Tifani, veliki zaljubljenik u pse i osoba koja je celog života udomljavala raznorazne vrste, pet godina je imala ženku haskija i mužjaka rase kane korso u dvorištu.

Uveče bi, kako je suprug posle njene smrti rekao za medije, volela da ih pozove u kuću, u njihovu sobu pa bi oni spavali pored bračnog kreveta para. Idila između Tifani i dva psa trajala je do petka kada se dogodila tragedija. Prema rečima vlasnika psa pored njihove kuće, Tifanini ljubimci napali su kroz ogradu njegovog rotvajlera, prenosi ABC.

 

Iako su se i s njim lepo slagali, sada su pokušavali da na sve načine probiju ogradu i potuku se s njim. Kako je čula neobičnu buku, Tifani je izašla napolje i pokušala je da smiri pse. Tada ju je kane korso ščepao za vrat i iskidao ga je za vrlo kratko vreme. Ne samo što je mužjak napao Tifani, već je i haski krenuo na nju.

 

Komšija je pokušao da bukom skrene pažnju Tifaninim psima, ali je na kraju jedino mogao da pozove hitnu pomoć. Suprug je takođe obavešten o nesreći, a kad je došao na lice mesta, onesvestio se od prizora – Tifani je ležala u lokvi krvi na travi dok je njen vrat bukvalno bio izgrižen do smrti.

 

Životinje su stajale pored i nikog nisu više napadale, jer je komšija ušao prethodno u dvorište i smirio ih je, pošto su ga znale. Tifanin suprug iste večeri predao je pse lokalnom prihvatilištu odričući se bilo kakvog daljeg kontakta s njima.

 

Prema poslednjim informacijama, psi će u ponedeljak biti uspavani.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin