Pet godina odbija da ima odnose sa VERENIKOM: Razlog je bizaran, ali oni kažu da su SREĆNI

Neobičan par dokaz je da ljubav ne poznaje granice, pa ni neobične s*ksualne navike partnera. Alis, koja se identifikuja kao as*ksualna, upoznala je Harvija kada je shvatila da s*ks nije za nju. I, uprkos zavisnosti od po*nografije sa kojom se Harvi “bori”, par je uspeo da pronađe zajedničku tačku u ljubavi.

Njih dvoje su zajedno pet godina i nadaju se venčanju sledeće godine. Alis je u emisiji “Love Against the Odds” objasnila svoje muke.

– Zaljubljujem se kao i bilo ko drugi, ali ne doživljavam nikakvu s*ksualnu privlačnost ili želju prema bilo kome drugom. Moja s*ksualnost nikad nije bila nešto o čemu sam razmišljala sve dok nisam imala oko 16 godina, kada sam prvi put završila sa nekim tipom. Čim je hteo da krene dalje, zatvorila sam se – rekla je Alis.

Njena čista suprotnost je Harvi, koji je vodio sopstvenu bitku sa svojim interesom za s*ks.

– Proveo bih više od 20 sati dnevno ili jedući, odlazeći u teretanu, a ostatak tog vremena proveo bih igrajući se, masturbirajući, Mislim da sam prilično otupeo i izgubio senzibilnost za por*ografiju. Intenzitet, trajanje, količina koju sam radio nisu bili dobri za moje mentalno zdravlje – prisetio se.

Kada ih je zajednički prijatelj upoznao na zabavi, morali su da vode škakljiv razgovor o tome kako bi njihova veza mogla da funkcioniše.

– Došlo je do tačke u kojoj sam odmah rekla “Biti sa mnom moglo bi da znači da nikada neću moći da imam s*ks. da li je to nešto sa čime možeš da se nosiš?. Jedne noći kada sam znala da će se nešto dogoditi između nas, usput sam spomenula činjenicu da sam as*ksualana, a Harvijeva glava je izgledala kao da će eksplodirati – ispričala je Alis.

U to vreme, Harvi se prisetio da je doživeo “osećaj potonuća”, pa je priznao da se čak i sada muči da razume ideju o bespolnosti.

– Alice je uopšteno neutralna prema s*ksu ili odbija s*ks. To je oduvek bio moj strah, ona od toga ne dobija ništa, stoga joj se ne sviđa – zaključio je on.

Alis je naglasila da je uprkos tome što još uvek ne uživa u s*ksu, dobila “nešto drugo” od veze sa svojim verenikom.

– Činjenica da bih ovo učinila sa tobom, pokazuje koliko te volim i koliko ti verujem, i koliko se osećam sigurno sa tobom – priznala je zaljubljena Alis.

Par je čak razmišljao o eksperimentisanju sa poligamijom, omogućavajući Harviju da istraži svoje želje negde drugde, ali su opisali kako su kraju odlučili da prihvate svoje razlike.

– Oduvek sam željela da imam decu, uvek sam htela da budem mama. Mislim da to zbunjuje mnoge ljude jer postoji određena stvar koja se mora dogoditi da bi imali decu. Harvi i ja smo tako srećni, vereni smo i venčaćemo se sledeće godine. Moj život se okrenuo nabolje – ispričala je Alis.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin