Penzioner (77) u vezi sa studenticom (20)! To je bila ljubav na prvi pogled! Pomogao sam joj oko medicine, a onda se rodila LJUBAV! (FOTO)

Razne su priče o mnogim informacijama koje se dešavaju na cijelom svijetu ali isto tako i na Balkanu. Tako ovog puta došla je jedna informacija koja je ostavila bez riječi.

 

Radi se o tome da je ovo priča o čovjeku koji ima čak 77 godina koji je inače penzioner koji je radio kao doktor. Međutim, on je uplovio u vezu sa 20 godina starom studenticom, a evo kako se to desilo.

 

Naime, radi se o tome da je djevojka ponavljala ispit u parku gdje se šetao penzioner. Tako je on odlučio da joj priđe i da joj ponudi pomoć.

 

Pošto je on studirala medicinu, a on je doktor u penziji uspio da joj pomogne. Tako prema njihovom opisivanju to je bila ljubav na prvu pomoć koja se iznenada desila kada su to najmanje očekivali.

 

Mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku a glavni razlog tome je prevelika razlika u njihovim godinama jer on ima 77 godina, dok ona ima samo 20 godina. Međutim, oni smatraju kako im godinu nisu problem sve dok se ljudi dobro slažu u vezi.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin