Pentagon ĆUTI o ovom događaju: Amerikanac GOVORIO o susretu na moru su superiornim takmacom

Bivši mornar koji je služio na nosaču aviona prisetio se incidenta iz 2004. godine

 

Američka Ratna mornarica je uvek bila tajnovita kada je reč o NLO-ima, a u prilog tome ide i jedan od najozloglašenijih incidenata koji se dogodio 2004. godine.

 

Tada je, prema nekim izveštajima, „goruća narandžasta mrlja“ lebdela je na oko 60 metara od palube nosača aviona “Ronald Regan”. Ovaj incident nikada nije zvanično potvrđen, uprkos tome što su mnogi mornari na brodu tvrdili da se to upravo to dogodilo.

 

Međutim, nedavno su bivši mornari izašli sa tvrdnjom da su konkretni dokazi o susretu na moru „istrgnuti“ iz zvaničnog brodskog dnevnika.

 

Jedan od trojice svedoka je Patrik Goki, koji je o tome razgovarao sa producentom jednog dokumentaraca na temu NLO-a Dejvom Bitijem.

 

– Sećam se kako je jedan od oficira na palubi naredio nekome da izvadi stranice iz palubnog dnevnika. Za mene je to bilo jako iznenađujuće, jer su mi u mornarici uvek govorili da je sve što napišete u tom dnevniku pravni zapis i ne možete ga uništiti i istrgnuti – kazao je on.

 

Kada je došao red da opiše leteću pojavu napomenuo je da nije ličila na bilo koju letelicu sa kojom se susreo.

 

– Nije se kretao na način na koji sam video druge avione da manevrišu i bio je brži od bilo čega što sam ikada video – rekoa je Goki.

 

U razgovoru za portal britanskog tabloida San prošlog meseca, on je dodatno elaborirao šta je video te noći. Tvrdi da taj prizor nije sprečilo posadu broda da se šali povodom cele stvari.

 

– Želeo bih da kažem da je glavna stvar koje se sećam od te noći bilo da sam video sam objekat, ali više me je iznenadilo koliko je malo ljudi reagovalo, ili su pokazivali da im je stalo do toga šta se upravo desilo. Teško da bih mogao svoje iskustvo da opišem kao smireno.

 

Meni je bila upečatljiva činjenica da su svi na brodu bili obučeni da rade svoj posao, čak i kada se dešavaju neočekivane stvari, a to je upravo ono što su svi radili – priseća se on.

 

Goki je takođe rekao da je ovo njemu bilo jedino “paranormalno” iskustvo.

 

Inače posada “Ronalda Regana” broji 5.680 vojnika, a na njemu je smešteno 80 borbenih aviona.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin