Connect with us

Ljubav i Strast

PEČATIRAO SAM JOJ MACU: Mlada i vrela, i morao sam da je ZADOVOLJIM

Published

on

U polednje vrijeme imao sam mnogo problema u firmi. Pošto radim u državnoj arhivi, nisam uspio na vrijeme da ispunim zahtjeve drugih kancelarija, pa se moj šef sažalio i videvši koliko mi je obim posla, poslao jednu djevojku. Ali, avaj više me je zajebavala nego pomagala. Što je najgore, uzvrtela se oko mene kao kakva uspaljenica.

Pošto je radno vreme prošlo, predložio sam joj da skuva kafu, pa ćemo onda na tenane da završimo posao, Vrisnula je od sreće toliko jako da me je prepala. Odmah je otrčala kao da je neko juri. Premestio sam se u ogromnu fotelju na sredini kancelarije i udobno smestio. Poslužila je kafu i sela preko puta mene. Naravno sela je na njen način, držeči noge u X pozi. Da ne bi otvorila trač rubriku, pitao sam je.

– Šta se dešava to sa tobom? Imaš li ti uopšte intimnosti? Pa nisam ti ja momak ili ne znam šta već. Još malo pa ćeš i gaćice početi da presvlačiš predamnom!

Zadovoljno je slušala, nije se dala zbuniti.

– Ja ih ni ne nosim! – zagrcnuo sam se i zamalo da prospem kafu po sebi…-Šalim se… ali ti me uopšte ne primećuješ kao žensko biće. A ja, ja toliko želim da budem sa tobom! Sve što radim je da bih u tebi probudila požudu za mnom. Međutim vidim da ne vredi!?

– Ali ja, ja sam oženjen…

– Ako si oženjen nisi umro! – prekinula me je, a zatim nastavila.- Toliko muškaraca želi ono što imaš ti ovde svaki dan, pičku na tacni, a ti mi se ponašaš kao mrtav čovek!

Zagrcnuh se od ovakvih reči.

– Da, da, tako je. Da si pravi muškarac do sada bi već reagovao. Makar bi me uhvatio za dupe ili poljubio…

Gledao sam je, uzbudila se dok je pričala, trljala je butinama i sto puta menjala noge, prekrštajući ih i šireći, dok je mene probijao znoj.

– Dobro sada bi i mogli nešto da radimo – pokušao sam i prilično zvaničan, vbraćajući ozbiljnost.

U jednom skoku, našao sam se lice u lice sa njenim sočnim međunožjem. Dok je pokušavala da shvati šta se pod njom dešava, prešao sam jezikom preko stisnutih usmina i savršeno zategnutog anusa. Odozgo se začuo krik olakšanja.

– O Bože, koliko sam čekala ovo! Ah, kako si nežan. Znala sam ja, znala sam!

Nastavio sam da je ližem, zabijajući jezik u već prilično navlaženu macu koja je mirisala na dnevni uložak. Shvatio sam da je gaćice skinula verovatno ranije.

– Moram da siđem… pašćuuuu… – jedva je izgovorila mucajući.

Spustili smo se na sto, na moju bačenu odeću. Za tren se oslobodila majica izbacujući sise preko brusa. Gurnula me je na stolicu i željna ovih trenutaka zabila je njega u usta i počela halapljivo da ga puši. Lizala ga je od glavića do korena, a zatim nežno usnama usisavla jaja. Mislio sam da ću eksplodirati. Malo sam je okrenuo, zadigao joj suknju i zabio nos i usta u macu. Našao sam klitoris i počeo da ga dudlam kao kakav mali penis. Nabijala mi se na lice, od strasti. Počeo sam da gubim kontrolu. Znao sam da ću morati što prije da napravim završnicu.

Jedva sam je odvojio od moje palice, podigao sam je na sto da legne i raširio noge. Moj kopljanik je odmah pronašao put. Podigao sam joj noge i ulazio polako, mameći joj najduži uzdah koji sam u životu čuo.

– Tooooo… – stenjala je.

Uzela je prste moje ruke i počela da ih puši. Kroz kičmu sam osećao navalu gomile spermatozoida spremnih da se zabiju u njenu rodnicu. Ubrzao sam kretanje izvlačeći ga  do kraja da bih se naglo sjurio među lepljive zidove vagine. Pomislio sam na moju ženu, ne bih li pomjerio brzi kraj ali, nije pomoglo.

Uz duvlje nabijanje u njeno tjelo, prolomili su se krici moje zveri i ostvarenja njenog cilja. Usisao sam joj jedno dojku osećajući bradavicu na nepcu, sprema je nadolazila. Uhvatila me za koren penisa i jako stisnula, morao sam da stanem, mala je bila lukava, mogao sam da nastavim.

Izvukla ga je iz mace  ne puštajući ga, podigla se i sad sam ja bio na leđima. Zavukla ga je u usta do krajnika, prodrkala ga usnama dva tri puta, a zatim čučnula i usisala ga macom. Počela je da radi kao parna lokomotiva, guza se kretala neviđenom brzinom. Znao sam da neću izdržati dugo, ceo sam utrnnuo i čekao da eksplodiram. I njoj je dolazilo, ubrzavala je.

Uhvatio sam je za kukove i krenuo da se nabijam u nju. Dodirnuo nas je zemljotres, mala se tresla kao u groznici, a ja sam se istegao, nabio svom snagom i počeo da je punim do malaksalosti. Ona prosto nije znala šta će sa rukama. Osećao sam izgubljene dodire i na jajima i na preponama. Ječala je odizala karlicu, ne bih li je razbio do jaja. Osjetila je moje zadnje trzaje i pala preko mene…

(RBSM RADIO)

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

U ovim slučajevima je SUMNJA opravdana: Pet jasnih znakova da on ima LJUBAVNICU!

Published

on

Obratite pažnju na detalje u njegovom ponašanju

 

Sumnjate da vas partner vara i da od vas krije stvari koje ne bi trebalo?

 

Ako niste sigurni da li ste u pravu, postoje znakovi koji jasno pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu.

 

Možda vam je to teško da priznate sami sebi, ali bolje je na vreme da ga otkrijete.

 

1. Dobro ga posmatrajte

 

Suočavanje s nevernim partnerom često ne pomaže mnogo. Ne trošite uzalud energiju na maratonske rasprave. Bolje je da spavaću sobu pretvorite u mirnu luku.

 

Kako biste preljubnika uhvatili na delu, on mora da veruje da se bura stišala i da više ne sumnjate u njega. Ako on glumi vernog partnera, vi glumite naivca i pretvarajte se da mu verujete i da je sve u najboljem redu. Ipak, sledećih nekoliko nedelja pomno posmatrajte kako se ponaša prema vama.

 

2. Krije se dok telefonira

 

Na telefonske pozive uvek je odgovarao pred vama, a sada vam na neugodan način daje do znanja da mu treba privatnost. Čim se pojavite, odlazi da razgovara u drugu sobu. U poslednje vreme nigde, pa čak ni u toalet, ne ide bez telefona.

 

Moguće je kako upravo u telefonu postoje dokazi da vas vara. Kako biste otklonili ili potvrdili svoje sumnje, iako nije etično, zavirite u njegov telefon.

 

3. Izlazi prečesto iz kuće

 

Iznenada je prenatrpan poslom, te se kući vraća kasno noću. Svako malo iskrade se iz kuće uz smešne i naivne izgovore, te sve više vremena provodi napolju, navodno u starom društvu. Sve to nije razlog za uzbunu.

 

No, ako vas baš nikad ne pozove u svoje društvo, a kad predložite da i vi idete, kao iz rukava izvadi spreman odgovor zašto ipak želi da ide sam, imate opravdan razlog za sumnju.

 

4. Izaziva svađe namerno

 

Mnogi preljubnici namerno izazovu svađu samo da bi mogli demonstrativno da zalupe vratima i odu od kuće. Ako i vaš partner u poslednje vreme primenjuje taj recept, pokušajte neopaženo da ga sledite kako biste otkrili gde odlazi nako sve češćih svađa sa vama.

 

5. Vraća se kući kasno i izbegava seks

 

Iako se ništa vanredno nije dogodilo, u poslednje vreme se vraća kući kasno. Umesto ljutnjom, “bombardujte” partnera nežnošću. Muškarci obožavaju spontani seks, no ako vas partner ljutito odbije, moguće je da je pre dolaska kući negde bio.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ljubav i Strast

EVO KOJI DODIRI JAKO”PALE ŽENE”: A treći je dovodi do LUDILA za 5 SEKUNDI!

Published

on

Zaputite se onamo kamo još nitko nije išao. “Milujete li je po mjestima koja inače samo preletite, osjećat će se jako željenom”, kaže dr. sc. Yvonne K. Fulbright, autorica knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “To će je uzbuditi, ali i ojačati vezu između vas.”

Jer, svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone. Njih određuje koncentracija živčanih završetaka na određenome mjestu, kao i psihički faktori poput zadovoljstva vlastitim tijelom i povezanosti s vama. Zamolili smo svoje stručnjake da iscrtaju kartu vjerojatnih zona užitka. Zaputite li se najprije na te lokacije, podjednako ćete uzbuditi njezino tijelo i um.

Liznite joj lakat

Fossa antecubitis latinski je naziv za područje ispod lakta, antekubitalnu jamu, u kojoj su krvne žile vrlo blizu površine kože, što to područje čini superosjetljivim. “To je ujedno mjesto na kojem se živci spajaju u ganglij, skup trupova živčanih stanica”, objašnjava dr. sc. Stella Resnick, autorica knjige The Heart of Desire: Keys to the Pleasure of Love.
Kako? Primite je za ruku i polako je ispružite. Zatim je nježno ljubite po području s unutarnje strane lakta. Zatim prijeđite jezikom preko kože i zagrijte ga toplim dahom.

Mazite joj trbuščić

To je područje na kojem možete ubrati dvostruke bodove. Ne samo da su mnoge žene zabrinute zbog izgleda svoga trbuha, pa će im goditi da vam se njihov sviđa nego se u gornjem dijelu nalazi velik snop živaca zvan solarni pleksus, kaže Stella Resnick.
Kako? Počnite tik ispod grudi pa se pomičite prema pupku, ljubeći je i milujući nježno. “Smirujući je mentalno i opuštajući njezine trbušne mišiće, povećat ćete protok krvi prema klitorisu i pustiti je da iščekuje trenutak kada ćete se zaputiti prema njemu”, objašnjava dr. sc. Resnick.

Škakljajte joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite. “Tako ste blizu njezinu ‘igralištu’, a još uvijek tako daleko… Izludjet će od iščekivanja”, kaže dr. sc. Fulbright.
Kako? Najprije je škakljajte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vršcima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da osjeti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

“U dlanu se nalazi otprilike 40 tisuća živčanih završetaka”, kaže Yvonne K. Fulbright. Stimulirate li ih, osjećat će se kao da joj je naelektrizirano cijelo tijelo.” Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim.
Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj koljena

Sa stražnje su strane koljena živčani receptori iznimno osjetljivi na dodir, kaže dr. sc. Fulbright. Osim toga, koža je na tome mjestu iznimno škakljiva.
Kako? Krenite na gležnjevima pa je nježno vršcima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Škakljajte je ondje prstima ili jezikom, izbjegavajući tvrđe, manje osjetljivo područje sa strane.

(RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

NOĆNA RAZONODA – Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Published

on

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana p*sila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a pi*ka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu.

Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je j*bem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku p*cku da sam bas uzivao, koliko god da sam je j*bao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je u*ijam, a ne j*bem. Otišli smo do WC – a i nastavili da se j*bemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno samo sam je jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je j*bao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao.

Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je j*bala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala