“Pas ugrizao devojčicu za stomak, pa je vukao po dvorištu”: Novi detalji, policija razgovarala sa dedom deteta

Pripadnici policija obavili su razgovor da M. T, dedom četvorogodišnje devojčice, koju je u sinoć u Sremčici napao pas i izujedao je po stomaku. Ona je zadobila teške telesne povrede i nalazi se u dečjoj bolnici u Tiršovoj, gde je urađena hitna, višečasovna operacija. Dete je sada stabilno.

 

 

Prema najnovijim informacijama do kojih je došao Blic, devojčicu je u trenutku stravičnog napada čuvao deda.

Deda je ušao sa unukom u dvorište gde se nalazio pas rase belgijska malinoa, koji je vrsta belgijskog ovčara. Prva vest jeste da je dete napao nemački ovčar odnosno vučjak, ali prema novim saznanjima radi se o malinoi.

“Pas je ugrizao dete za stomak, zatim je dete vukao po dvorištu. Deda je uspeo da otrgne dete od psa i sa detetom se vrati kući”, saznaje Blic od nezvaničnog izvora.

Kako je objavjeno, prema novinarskim saznanjima, devojčicin otac ju je svojim vozilom prevezao u Dečiju bolnicu u Tiršovoj.

Dežurni tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je da se uradi uviđaj i obavesti “Zoohigijena”. Ekipa “Veterina Beograd” iz dvorišta su potom odvele psa u karantin.

Policija je obavila uviđaj i dostavila izveštaj Tužilaštvu.

Podsetimo, u Dečjoj bolnici u Tiršovoj detetu su konstatovane teške povrede stomaka, ono je hitno operisanao i trenutno je stabilno.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin