Pao iz čista mira! TUŽNA VEST POGODILA LJUDE! Preminuo u MISTERIOZNIM okolnostima…

Danas opet imamo jednu jako tužnu vest koje nam dolaze iz sveta muzike, a kako vreme prolazi sve je manji broj legendni čije pesme ćemo moći da slušamo u narednom peridou. Zato ako volite nekog pevača ili pevačicu definitino ne trebate propuštati priliku da ga vidite uživo, jer vam ej to možda poslednja prilika da je vidite i poslednji puta. Jedina stvar dobra je to što nam ostaju njihove pesme ili dela da ans sećaju na njih.

Tako mi u nastavku današnjeg članka govorimo o modernom repu koji je krenuo iz amerike početkom 90 ih godina prošlog veka, a jedan od začetnika amerčka rep scene, popularni Kulio preminuo je iznenada u 60 godini života. Naime, kako izveštavaju američki mediji, on je u utorak bio u poseti kod prijatelja u Čikagu, ušo je u wc iz koga nije izašao nikada više živ, a pronašli su ga kod wc šolje bez znakova života.

Tako će i naknando da budu i provedene tokskiološke analize nad njegovim telom, a u samom kupatilu nisu pronađeni tragove dr oge, niti pribor za drog iranje. Kulio, rođen kao Artis Leon Ajvi Mlađi, a njegov svetski popularni hit je Gangstas peredajz. U Ovom spotu mu je glumila planetarno popularna Američka glumica Mišel Fajfer. Inače, puno je sarađivao sa legendom američkog repa, Snup dogom.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *