Panika u Jajcu: “SILOVATELJ”, POZNAT KAO “VIDOVITA VRANA” NA OBALAMA PLIVE

Panika u Jajcu: “SILOVATELJ”, POZNAT KAO “VIDOVITA VRANA” NA OBALAMA PLIVE

 

Nakon Donjeg Vakufa, osuđeni silovatelj Emin Pajić iz Živinica (54) u jutarnjim satima došao je u Jajce. On je oko 6 sati primjećen na Autobuskoj stanici Jajce, a građani su ga odmah prijavili policiji.

Pripadnici PU Jajce izvršili su kontrolu istog lica te prate njegovo kretanje. S obzirom na to, da je on na slobodi, ali opreza nikad dosta zbog njegove prošlosti. Oko 9 sati je viđen kako ide pješke magistralnim putem M-5 Jajce- Jezero, tačnije kod tunela na kupalištu Brana. Prema navodima iz PU Jajce on ide prema Ključu.

 

Ermina su prijavili građani, čak su poslali njegove fotografije portal “Jajce online”, te dopis u kojem “mole roditelje da pripaze na svoju djecu i obrate pažnju ukoliko sretnu Ermina, za kojeg kažu da je sklon razbojništvu”.

 

Podsjećamo, 16.9.2016. godine Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je presudu kojom je državljanin BiH Emin Pajić (54) osuđen na sedam godina zatvora zbog silovanja. Prvostepenu presudu izreklo je vijeće sudije Višeg suda u Podgorici Vladimira Novovića.

 

Prema navodima optužnice, Pajić je u stanu koji je iznajmljivao u Podgorici silovao I. K. Obrazlažući odluku, vijeće sudija Apelacionog suda je navelo da je prvostepeni sud na pouzdan način utvrdio da je optuženi prinudio na obljubu I. K.

 

Prema ocjeni vijeća, odbrana optuženog je bila sračunata kako bi izbjegao krivicu.

 

“Po nalaženju Višeg suda, odbrana Pajića je u potpunosti opovrgnuta iskazom žrtve, svjedoka i nalazom vještaka medicinske struke”, navodi se u odluci Apelacionog suda.

 

I.K. je tokom suđenja ispričala da je nakon posla otišla do autobuskog stajališta, gdje joj je prišao okrivljeni Pajić, koji se predstavio kao ,,vidovita vrana“.

 

Tvrdeći da je vidovit i da pomaže ljudima, Pajić je od djevojke tražio da joj pogleda u dlan kako bi joj vidio sudbinu.

 

Pajić je ,iz dlana vidio da djevojka ima problema sa mokraćnim kanalima i naveo da on zna nekog travara koji će joj pomoći, ali i da on ima neki čaj koji će joj dati. “Potom je otišla sa okrivljenim do apoteke, ali kako tog čaja nije bilo u apoteci, predložio joj je da odu do njegovog stana u kojem je smješten, gdje je i silovao”, piše u presudi Apelacionog suda. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin