PALA velika KRIMINALNA GRUPA u NOVOM PAZARU – FALSIFIKOVALI DOKUMENTE I još KOJEŠTA evo KOLIKA je CIJENA za PASOŠE a KOLIKA za LIČNE I VOZAČKE

Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka noćas su u Novom Pazaru pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala lišili slobode tri lica i to: F.R., H.L., i D.K., zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa falsifikovali lična dokumenta Srbije.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, postoje osnovi sumnje da su ova lica u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi za sebe od marta do danas izrađivali različite falsifikovane isprave. Reč je o više od 100 različitih javnih isprava – ličnih karti, vozačkih dozvola i pasoša Republike Srbije i država Evropske Unije. Cena izrađivanja javne isprave iznosila je od 100 do 400 evra po ispravi u zavisnosti od vrste.

Pretresi su u toku.

Svim licima lišenim slobode određeno je policijsko zadržavanje i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena i saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin