Pala i na razredni: Ispivale TAJNE iz prošlosti Marije Šerifović, ovaj detalj vešto skrivala od javnosti

Razredni ispit nije jednostavan za učenika jer se odgovara celo gradivo

 

Marija Šerifović je na domaćoj estradnoj sceni postigla uspeh kakvim malo ko može da se pohvali, ali izgleda da joj školski dani nisu baš išli kako je htela.

 

Pevačica je u rodnom Kragujevcu završila osnovnu i srednju školu, što joj je očigledno teško palo. Nerado je išla na nastavu, pa je zbog toga u četvrtoj godini gimnazije jedva završila razred.

 

Kako se može videti u njenom godišnjaku iz Prve kragujevačke gimnazije, Marija nije sa uspehom završila razred, pa je zbog toga nastavno-naučno veće upućuje na polaganje razrednog ispita iz čak četiri predmeta!

 

– Marija Šerifović, kći Rajka i Verice – muzičara, rođena 14. novembra 1984. godine u Beogradu. Nije sa uspehom završila razred, već se upućuje na polaganje razrednog ispita iz: sociologije, filozofije, francuskog jezika i fizičkog vaspitanja – piše u ovom godišnjaku.

 

Iz ovoga se može zaključiti da je do slanja Šerifovićke na razredni ispit došlo zbog velikog broja izostanaka sa časova, a zakon propisuje da se učenik upućuje na razredni ispit ako nije prisustvovao trećini časova od ukupnog fonda za jedan predmet, što je u praksi oko 25 izostanaka iz jednog predmeta.

 

Razredni ispit nije jednostavan za učenika jer se odgovara celo gradivo, tako da možemo samo da pretpostavimo koliko je trebalo truda i vremena da Marija nadoknadi sve ono što je propustila tokom poslednje godine školovanja u gimnaziji.

 

I sama Marija je jednom prilikom istakla da je želela da upiše srednju muzičku školu, ali pošto nije stigla da se spremi za prijemni, upisala je Prvu kragujevačku gimnaziju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin