Pacijent preminuo tokom intimnog odnosa sa medicinskom sestrom

Medicinska sestra dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je bila u vezi sa pacijentom koji je preminuo tokom seksa sa njom na parkingu bolnice u Reksamu u Velsu.

 

 

 

Penelopa Vilijams (42) započela je godinu dana ranije vezu sa pacijentom koji je dolazio u bolnicu na dijalizu, a muškarac je preminuo od srčanog udara tokom noćnog seksualnog odnosa u januaru prošle godine.

 

 

– Umro je od srčane insuficijencije i hronične bolesti bubrega izazvane medicinskom epizodom – saopštio je britanski Tajms.

 

 

Savjet medicinskih sestara i babica (NMC) pokrenuo je istragu nakon što je dobio informaciju da je Vilijamsova nije pozvala hitnu pomoć.

 

 

Vilijamsova je pozvala koleginicu, koja joj je rekla da odmah zove hitnu pomoć, ali medicinska sestra nije reagovala već je samo plakala.

 

 

Hitnu pomoć je na kraju pozvao jedan kolega. Ekipa je zatekla pacijenta djelimično golog i bez znakova života.

 

 

Vilijamsova je tada rekla policiji da je otišla da se sastane s njim nakon što joj je na Fejsbuku poslao poruku da se ne osjeća dobro. Tvrdila je da je provela samo “30 do 45 minuta” na zadnjem sjedištu njegovog automobila i da su samo pričali.

 

 

– Pacijent je počeo da stenje i iznenada umro – rekla je na prvom saslušanju u februaru.

 

Kasnije je međutim priznala da su bili u vezi godinu dana i da se te noći našla s njim radi seksualnog susreta. Nedugo zatim je dobila otkaz.

 

 

– Postupci gospođe Vilijams su značajna odstupanja od standarda koji se očekuju od diplomirane medicinske sestre i suštinski su nekompatibilni sa njenim ostankom u registru.

 

 

Komisija je smatrala da zaključci u ovom konkretnom slučaju pokazuju da su postupci gospođe Vilijams bili toliko ozbiljni da bi dozvola da nastavi sa službom potkopalo povjerenje javnosti u profesiju i u NMC kao regulatorno tijelo – saopštio je Savjet medicinskih sestara i babica.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I          FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin