“PA OVO JE BUKVALNO ALAN FORD”: Sveštenik testirao električni trotinet na groblju, pa izazvao pometnju na mrežama!

0

Ovu scenu tviteraši su komentarisali na razne načine

 

 

 

Snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama lako bi mogao da se smesti u rubriku “verovali ili ne”, a sve zbog ponašanja jednog pravoslavnog sveštenika, odnosno onoga što radi na groblju.

 

 

U mantiji, sa krstom oko vrata i tašnom u ruci, jedan sveštenik je odlučio da se zabavi i isproba električni trotinet nekoliko krugova po groblju i – ne, nije scena iz stripa ili komičnog skeča, već živa istina.

 

Na njemu se lepo vidi sveštenik dok po stazi tik uz grobove vozi električni trotinet i koliko mu se vožnja svidela govori i komentar koji je dao pred kraj snimka.

 

 

“A? Moram ovo kupiti za parohiju”, govori pop kroz smeh.

 

Ovu scenu tviteraši su komentarisali na razne načine.

 

“Na parastose i sahrane srpski popovi idu trotinetom! Zlo i naopako vreme došlo… Popovima su toliko pare udarile u glavu da ne znaju više gde teraju”, “Da l’ registruju ovi iz SPC trotinete ili im je i to dž? Zna li se šta”, “Ovo je bizar na toliko nivoa!”, glasili su neki od komentara.

 

 

 

 

Odavno je poznato da je narodu nemoguće ugoditi, pa da je sveštenik snimljen u BMW-u ili “audiju” može se tek naslutiti kakve bi komentare čitali, a ovako deluje čak i simpatično da i sveštena lica, po pravilu uvek ozbiljna i svedena, vidimo u svakodnevnim situacijama.

 

Shvatajući da je video snimak zabavnog karaktera, a i sveštenik samo čovek od krvi i mesa, ostali korisnici su iskoristili priliku da se zabave i podele šaljive komentare na račun snimka.

 

 

“Elektro pop”, “Ove godine svećenje vodice neće da kasni”, “Nije tu nešto gust saobraćaj, ne treba im nalepnica, a tek kad krenu da se spuštaju dronovima to će biti “štogod”, “Po propisima mora da ima kacigu i fluorescentni prsluk”, “Sajber-pop”, “Pa ovo je bukvalno Alan Ford”, “Otac Trotinetije?!”, pisali su tviteraši.

 

 

“Dobro, pop se zeza. Nit je njegov trotinet, nit ima razloga da ga prozivamo”, zaključio je neko na kraju.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *