Oženjen Muškarac Je Ostavio Svoju Trudnu Ljubavnicu. Poslije 9 Mjeseci Je Dobio Razglednicu I Onesvijestio Se Kada Je Pročitao Šta Piše!

Oženjen muškarac je ostavio svoju trudnu ljubavnicu. Poslije 9 mjeseci je dobio razglednicu i onesvijestio se kada je pročitao šta piše!

 

Oženjen muškarac je imao ljubavnicu iz Italije i ta afera je trajala nekoliko godina. Ali jednog dana ona mu reče da je trudna. Muškarac nije bio voljan da uništi svoju reputaciju i da prekine dugogodišnji brak, tako da je pitao svoju ljubavnicu da se vrati u Italiju i u tajnosti se porodi u zamjenu za veliku sumu novca.

Takođe joj je obećao da će obezbijediti sredstva za dijete do njegove osamnaeste godina. Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dijete rodilo.

 

Da bi izbjegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi.

 

Poslije nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju.

 

Skoro devet mejseci je prošlo…

 

Jedne noći, čovjek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima:

 

“Dragi“, rekla mu je “Danas smo dobili čudnu razglednicu.”

 

“To je zanimljivo, Odgovorio je. “Daj mi da pogledam“.

 

Žena mu je dala razglednicu i čekala njegovu reakciju. Čovjek je pročitao nekoliko redova, zastao, zatim je preblijedeo i onesvijestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo:

 

“Špageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri porcije sa ćuftama i dvije bez. Molim Vas pošaljite još sosa … “(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin