Ovu KLETVU je Tito bacio na Srbe na SAMRTNOJ postelji: Reči koje je navodno izgovorio su MONSTRUOZNE

Svakog 4. maja već četiri decenije Кuću cveća posećuje ogroman broj ljudi kako bi oplakali smrt Josipa Broza Tita. „Najveći sin naših naroda i narodnosti” za jugonostalgičare je i dalje predsednik kojeg teritorija od Vardara do Triglava više nikada neće iznedriti. Za njih je on neprežaljeni lider, čijom se smrću završila era koju pamte po bezbrižnom i lepom životu.

Sve svoje državničke sposobnosti maršal Tito je demonstrirao za života, ali tajne o kojima se u ono vreme samo šuškalo odneo je sa sobom u grob. Misterioznost nedovršenih priča o Titu intrigira i posle toliko godina, pa one i dalje izazivaju veliku pažnju.

КLETVA BAČENA NA SRBE U POSLEDNJIM MINUTIMA

Na bolesničkoj postelji u bolnici u Ljubljani Tito je 1980. navodno izgovorio proročke reči koje se smatraju njegovom kletvom za srpski narod.

– Po Jugoslaviji vam svako dobro bilo, od svakog iz sveta novce dobijali, a cveće i vence svojoj deci nosili, dok od mene sva zla zaboravili! Vatreno kolo igrali. Cigane dobili, iz aviona vam poklone bacali, stranci vam komande izdavali, vojsku nemali, dok od mene sva zla zaboravili, a u zvezde me kovali. Četrdeset godina se svi jadom napijali i mene prizivali! – monstruozne su reči koje je Tito navodno izrekao u poslednjim minutima svog života, a čije je „dejstvo” prestalo 2020. godine.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin