OVO SU UBIJENI BABA SARA I DEDA MIĆA IZ KNJAŽEVCA: Unuk (22) pucao u njih dok su gledali TV!

0

Aleksa Milojević (22) juče je hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), ali i babu Saru Milojević (83) i dedu Miću Milojević (81) dok su u sobi gledali TV.

 

 

Prema rečima porodičnih prijatelja porodica Milojević važi za normalnu, finu, mirnu i radnu koja se ranije bavila PVC stolarijom, ali je firma koju su imali kada se Aleksin otac razboleo, a zanat su na sina preneli Sara i Mića.

 

 

Baka Sara

Ubijeni Sara i Mića Milojević, kako kažu komšije, godinama su radili u Nemačkoj i zaradili su tamo penziju.

 

 

– Oni su Aleksi davali novac, izdržavali ga… Prihovi su u kući sigorno bili oko 2.000 evra. Ne znamo šta da kažemo, možda mu je zaista bilo teško da ih gleda bolesne. Tri bolesnika je imao, a on sam, možda više nije mogao da ih gleda kako se muče – kaže komšinica.

 

Droga komšinica ubijenih, istakla je da je crne vesti čula od komšinice kada se vraćala sa posla.

 

– Vraćala sam se sa posla kolima i onda me komšinica zaustavila, otvorila sam prozor i ona mi je tu upkana pričala kako Aleksa i zastade, ja sam tu upitala “šta Aleksa?”, ona mi kaže, “on ih je pobio”, ja sam pitala koga je pobio ona je rekla “svoje ukućane, sve” – priča ona.

 

 

Deda Mića

Aleksa je uhapšen ispred kuće, a očekuje se da danas bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

 

 

– Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično delo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima – izjavio je juče ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *