Ovo su TRI MISTERIJE ubistva devojke na Zvezdari! Komšije o kobnoj noći: “Čuli su se zvukovi iz stana”

I.K. (26) je ubijena davljenjem, potvrdili su nalazi obdukcije sa toksikologijom. Podsećamo, njeno telo pronađeno je 24. decembra u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari. Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva mlade devojke.

Telo je pronađeno kada su roditelji alarmirali njenu (nerođenu) braću, koja su došla do stana i kroz prozor videla sestru kako nepomično leži podignute majice i otkopčanih pantalona. Pozvali su policiju, potom je stigla i vlasnica stana i otključala vrata.

Kada je tačno I.K. ubijena, još nije poznato, kao što za sada nije poznat ni počinilac. Međutim, sve ukazuje da je ona poznavala ubicu.

Naime, kada su braća došla do stana, naišla su na zaključana vrata. Dakle, ključ je od prvog momenta istrage predstavljao misteriju. Vrata nisu bila oštećena, što ukazuje da je ili devojka pustila izvršioca krivičnog dela u stan ili je počinilac imao ključ od stana, s tim da je prva verzija verovatnija.

Pretpostavlja se da je ubica, posle izvršenog dela, pronašao i uzeo ključ koji je pripadao I.K, napustio stan i zaključao ga.

O nesrećnoj devojci svi koji su je poznavali imaju samo reči hvale. Nažalost, komšije iz zgrade na Zvezdari nisu stigle da je bolje upoznaju.

– Ona je došla pre mesec dana i još par devojaka, ali nije bilo ranije problema. Ipak pre nekoliko dana su se čuli zvukovi iz tog stana, kao da je bio haos. Dopirali su čudni zvukovi. Moja ćerka je zbog toga dala izjavu u policiji – rekla je komšinica neposredno po pronalasku tela.

Takođe, komšije su tada navele da je I.K. kobne večeri imala gosta.

– Spominje se i mogućnost da je devojka saznala nešto što nije trebalo, da se skrivalo, oko robe u obližnjem magacinu, te da je nekom to možda predstavljalo strah da će biti otkriven. O čemu je tačno reč, niko još ne zna – pričale su komšije.

Policija intenzivno traga za počiniocem, jer se pretpostavlja da je bio jedan ubica, to jest da nije imao pomagača.

I.K. je sahranjena u utorak na mesnom groblju u vojvođanskom mestu odakle je. Njeni najbliži, roditelji i brat, ispratili su na večni počinak ne znajući kako su je izgubili. Sada, kada znaju uzrok tragedije, otvorene su nove rane…

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin