Ovo su roditelji poginule dece iz Novog Pazara: Otac u teškom stanju, porodica poziva u pomoć

Iako se polemisalo da je uzrok požara sušenje veša na grejalici, još nismo dobili zvaničnu potvrdu o tome šta je požar zaista izazvalo – kaže stric nastradale dece
Abdo Attia, Abulrahim Attia, požar, Novi Pazar, povređeni

A. A. iz Novog Pazara u požaru je izgubio četvoro dece starosti od šest meseci do pet godina. Njegova supruga A. A. zadobila je opekotine i nalazi se u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, a on je prevezen u Klinički centar u Beogradu sa opekotinama na 50 odsto tela.

Otac dece i dalje je bez svesti i u teškom stanju, a njegov brat Ahmed Atia za “Telegraf.rs” kaže da je porodica i dalje u šoku zbog tragedije koja se dogodila i poziva ljude da imaju empatije i da se obrate Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju kako bi njegovom bratu donirali kožu.

– Ovo su mnogo teški trenuci za moju porodicu. Ne samo da mi je brat u bolnici, već je nastradalo i njegovo četvoro dece.

Njemu je za utorak zakazana transplantacija kože, ali još nije pronađen odgovarajući donor i operacija je pomerena.

Zato bih zamolio humane građane Srbije između 18 i 60 godina starosti da se jave bolnici. Bitno je da nisu hronični bolesnici i da žele da pomognu mom bratu. Potrebno je uraditi testove kako bi se utvrdilo da je koža odgovarajuća. Testovi traju oko 30 minuta, a donor ne sme da ima tetovaže – objašnjava.

Ahmed živi u inostranstvu, ali najverovatnije će sutra da dođe u Srbiju kako i pokušao da svom bratu donira kožu. Ističe da i ostali članovi porodice dolaze u Srbiju, da hudu uz A. A.

Dodaje da oni koji su u mogućnosti i žele da pomognu njegovom bratu mogu da se jave u Kliniku u sedam sati ujutru.

– Iako se polemisalo da je uzrok požara sušenje veša na grejalici, još nismo dobili zvaničnu potvrdu o tome šta je požar zaista izazvalo – kaže stric nastradale dece.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *