OVO samo KOD NAS IMA – Napili se ko letve pa PRETUKAO RODJENOG BRATA NA MRTVO IME, KOMSIJE ostale sokirane KADA SU VIDJELI

U Topoli (Srbija) sogodila se neviđena porodipčna tragedija; jedan brat je završio pod zemljum, a drugi je uhapšen.

Naime, 33-godišnji Slobodan je ubio svog rođenog brata (30) i to na spavanju! Prema riječima komšija, njih dvojica su godinama bili u sukobu, često su se tukli, a svemu je kumovao i alkohol!
Kako se ranije saznalo, muškarac je nogarom od stola napao svog rođenog brata dok je spavao, a zatim ga tukao do smrti.

Nikola je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, a Slobodan je poslije toga mirno pozvao policiju i ispričao šta je uradio.

“Slobodan je ubio Nikolu! Svi smo u šoku i ne možemo da vjerujemo da se to dogodilo. Njih dvojica su, nažalost bili u sukobu, redovno su se tukli, to je već bilo opšte poznato. Međutim, obojica su bili i alkoholičari… puno su pili! Nije iznenađenje da napadnu jedan drugog, ali nismo očekivali da može da dođe do tragedije – navodi jedan od poznanika porodice.

“Bili su nasilni jedan prema drugome, ali prema nama mještanima nikada nisu bili loši! Čak su bili fini i šaljivdžije prema svima! Oni su imali problem između sebe, ali šta se tačno dogodilo između njih to ne znamo! Žive zajedno sa svojim ocem, a majka ih je davno ostavila kad su bili mali. Vjerovatno je sve to ostavilo traga na njih – kaže jedan od komšija. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin