Connect with us

Ludi Svijet

Ovo nije majka, ovo je LUDAČA: Pogledajte šta je uradila jadnom djetetu u pola bijela dana sa pivom u ruci…

Published

on

Biti majka velika je čast i odgovornost. Dobro poznata je i činjenica da djecu niko ne voli kao majka, kao i da niko o njima ne brine kao majka. Barem je to tako u većini slučajeva..

Međutim, kao i u svemu tako i u ovome pronađu se izuzetci, a  pokazatelj toga su majke koje ostave svoju djecu ili ne obraćaju pažnju na njih.

Jedan od tih primjera, vidjeli su građani Beograda, kada je majka u pola dana vodila dijete sa “povocem “. Da, dobro ste pročitali. Majka je mališala privezala na povodac i tako ga šetala naokolo kao kućnog ljubimca.

Svi oni koji su se našli tu, ostali su šokirani a snimke isith našle su se i na društvenim mrežama. U nastavku pogledajte:(RBSM-RADIO)

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ludi Svijet

Nije htjela da mu skuha kafu: DALIBOR NIKOLIĆ JE SVOJU TRUDNU SUPRUGU ZUMRETU BATINAMA POSLAO U SMRT

Published

on

Više tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv Dalibora Nikolića (34) za svirepo ubistvo trudne supruge Zumrite Nerde koju je u noći između 15. i 16. januara tukao osam sati koristeći pored pesnica i bejzbol palicu!

Za Zumritu Nerdu koban je bio posljednji udarac koji je primila u kuhinji zbog banalnog razloga oko toga ko će skuhati kafu, piše Pobjeda.

„Nikolić je od 22 sata 15. janura do šest sati narednog dana tukao i na svirep način, sa umišljajem, lišio života trudnu suprugu Zumritu Nerdu tokom svađe u vezi prestanka njihove zajednice i za vrijeme dok se troje njihove maloljetne djece (od 10, osam i četiri godine) nalazilo u porodičnoj kući“, navodi se u optužnici.

Od više desetina udaraca pesnicama i improvizovanom bejzbol palicom koje je Nerda primila skoro da nije bilo mjesta na njenom tijelu bez krvavih podliva, prenose mediji..

Nakon prijema u bolnicu ljekari su konstatovali pet teških telesnih povreda i 11 lakših među kojima su prelomi na obje ruke kao i prelom lisne kosti na desnoj nozi. U optužnici se navodi da je Zumrita svo vrijeme trpila fizičke i duševne bolove jakog intenziteta i dužeg trajanja.

Poslije osam sati batinanja Zumrita je ležala u krevetu i nije se odazvala na nekoliko poziva Nikolića da im skuha kafu. U nekom trenutku je ipak došla do kuhinje i ponudila da ipak ona skuha kafu što je razbjesnilo Nikolića. Nakon što se nije sklonila, kako joj je rekao, Nikolić je suprugu udario pesnicom u dio lica ispod desnog oka. Zumrita je od ovog udarca izgubila svijest usljed izliva krvi u mozak i pala na tlo. Sedam dana kasnije, 22. janura, Zumrita je preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Nikolić se u Višem tužilaštvu u Podgorici branio ćutanjem dok je pred osnovnim tužiocem u Baru djelimično priznao djelo, ali umanjujući broj udaraca i vrijeme trajanja cijelog događaja. On je ispričao da je 12 godina bio u braku sa Zumritom Nerdom i da su sa troje djece živjeli u barskom naselju Sokolana.

Povod za svađu su, prema riječima Nikolića, bile „sitnice i gluposti, oko problema koje su imali u braku u ranijem periodu, kada je ona odlazila od njega, kao i oko problema koje je imao sa njenom braćom“. Optuženi je ispričao i da je supruzi rekao da im brak ne ide dalje tako što će on nju da tuče a ona da stalno bježi i da mu konačno kaže da ne želi sa njim da živi i da se rastanu.

Pošto je Zimrita Nerda saopštila da ne želi više da živi sa njim, Nikolić je tvrdio u tužilaštvu da je prihvatio njenu odluku, ali samo ako „sačeka da joj prođu modrice koje je imala od ranije, a koje joj je zadao prilikom nekih ranijih fizičkih napada“.

Optuženi je tvrdio da je supruga onda promijenila mišljenje i kazala mu da se šalila i da će nastaviti život sa njim što je njega razbjesnilo pa je počeo da je vrijeđa i viče na nju i na kraju udari jednom ili dva puta pesnicom u lice.

Poslije nekoliko udaraca palicom, Nikolić navodi da ga je supruga zamolila da je ne tuče i da razgovaraju što su i učinili. Razgovor i svađa, su prema njegovim tvrdnjama, trajali do kasno u noć.

On je priznao da je prilikom svađe oko toga ko će da skuha kafu udario pesnicom u glavu dodajući da je pala glavom na pločice ciljajući na okolnost da je to razlog njene smrti. Pošto je vidio da je bez svijesti, odnio je do kupatila gdje je poslije polivanja vodom na momente dolazila k sebi i blago se tresla. Komšiji rekao da laže da je žena pala dok je on bio na poslu

Poslije nekog vremena, Nikolić je Zumritu smjestio u automobil i pozvao komšiju da je odvedu do bolnice. Ispred bolnice, komšiji je kazao da doktorima saopšti da je Zumrita pala i da je on na poslu.

Nikolić je ušao u prvi taksi i odvezao se do Podgorice odakle se drugim taksijem uputio prema Srbiji, ali sa graničnog prelaza vraćen je u barsku stanicu policije.

Međutim, njegova odbrana je opovrgnuta, iskazom komšije koji je pred tužiocima ispričao da je tokom cijele noći čuo svađu i tuču a što je potvrđeno brojem povreda u obdukcionom nalazu. Nalazom i mišljenjem vještaka medicinske struke utvrđeno je da izliv krvi u mozak nije posljedica pada na pločice već udarac pesnice u predio lica ispod desnog oka. Nikolić je pred osnovnim tužiocem u Baru kazao i da je znao da mu je supruga u drugom mjesecu trudnoće jer mu je tu vijest saopštila dva dana prije ovog događaja. (RBSM RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Zašto je Biljana iz Leskovca ubila supruga Ivana: ZBOG LJUBAVNIKA MU ODUZLA ŽIVOT I ZABETONIRALA GA U ŠUPI

Published

on

SUDBINEZašto je Biljana iz Leskovca ubila supruga Ivana: ZBOG LJUBAVNIKA MU ODUZLA ŽIVOT I ZABETONIRALA GA U ŠUPI

Odmotavaju se šokantni detalji valjda najgnusnijeg čina zbog ljubavi. Biljana S. je sebi presudilau porodičnoj kući u okolini Leskovca, nakon što je vjerovatno ostavio ljubavnik. A zbog njega je ubila supruga, za čiju smrt se saznalo tek ovih dana.

Tijelo Biljane S. pronađeno je u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće. U podrumu iste kuće, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton. U podrumu je pronađeno tijelo supruga ove žene, Ivana S., a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom.

Biljanin vjenčani suprug Milan je pet godina radio u Rusiji. Postoji trag da je 2019. godine ušao u Srbiju, ali ga odtada niko nije vidio niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesretna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje djece, dvije kćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je na sahrani Biljane Spreminuo njen rođak. Cijelo selo došlo je na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba. Prminuo je od tuge.

Ali, poslije sahrane uslijeio je drugi šok, jer je u kuću došla policija I otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije vidio tri godine.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Nije primetila da joj sve VIRI: Devojka obukla BIKINI pa doživela neviđeni blam (FOTO)

Published

on

Ispostavilo se da je ona napravila grešku, a ne proizvođač

 

Devojka po imenu LIndzi požalila se kompaniji od koje je kupila kupaći kostim kako nije dobro sašiven, ali je onda je dobila odgovor kojem se nije nadala. Ona je, naime, kupila jednodelni bikini na jedno rame preko onlajn prodavnice.

 

– Nosila sam danas ovaj kupaći kostim. Izuzetno se rastegnuo, a nosila sam ga samo nekoliko sati. Moja vagina je sve vreme bila napolju. Treba li to da se toliko rasteže?

 

Bilo mi je loše i neugodno. U početku je bilo sasvim u redu, ali onda je postajalo sve gore – poruka je koju je poslala prodavačima uz priloženu fotografiju.

 

Kada su videli kako je obukla kupaći kostim, odmah su znali u čemu je stvar. Ispostavilo se da je devojka naopako odenula bikini pa je deo koji je treba da ide preko ramena stavila između nogu, a taj deo je dosta uži, pa je zato imala problem sa pokazivanjem intimnih delova.

 

– Žao mu je što si se osramotila u svom kupaćem kostimu, ali prema fotografiji se vidi da ga nosiš pogrešno. Na kupaćem kostimu treba da bude zlatna etiketa koja treba da se nalazi na vrhu leđa.

 

Najtanji deo kupaćeg kostima je naramenica koja ide preko ramena. Nadam se da to pomaže – pojašnjeno joj je iz prodavnice.

 

Shvativši kako je bikini nosila pogrešno, Lindzi se na kraju svemu dobro nasmejala, a komičnu situaciju objavila je na Tviteru.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala