OVO MOŽE SAMO U SRBIJI! TETKA SE NA SVADBI IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: Imala je nezgodu sa suknjom, a onda se desilo nešto još gore

Društvene mreže su postale neka vrsta ispovedaonica gde ljudi dele razne zgode i nezgode iz života. Neka su događaji veoma smešni, nekada su žalosni, ali neobične priče obično privlače dosta ljudi.

Jedna tviterašica je podelila staru priču o svojoj tetki i kako se izblamirala na jednoj svadbi.

svadba
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN ILUSTRACIJA

– Priča je stara, mamina tetka na jednoj svadbi ode do toaleta, ceo zadnji deo široke suknje uvuče u gaće kad je obavila sve, takva prođe kroz celu salu dok su gosti sedeli i ručali dok joj na kraju neko od pristnih nije pokazao da izvuče suknju iz gaća, tetka crvena kao bulka – piše ona i nastavlja:

– Počne da se preznojava, da joj se vrti u glavi sramota je, pozli joj, ponovo ode do toaleta i ispovraća se, pusti vodu…..tu joj je ispala proteza. Otišla je kući… – završava kratku i nezgodnu (po tetku) priču korisnica tvitera.

Mnogi su komentarisali ispod objave.

“E, to se zove maler!”, “Jao bože jadna žena”, “Ajoj koji baksuz”, pisali su tviteraši i većina se složila da je ceo slučaja veoma smešan, ali da je tetka težak baksuz.

– Ha ha joj, jadna žena, nije smešno, a smešno mi. Mojoj tetki se desilo isto kad teči došli poslovni partneri kući, poslužila ih sve redom ona sa suknjom u gaćama. Na kraju teča kaže :dobro Jelka sad kad si pokazala svima guzicu možeš da se tornjaš – odgovorila joj je Zverka sa tvitera.

Ilustracija
ILUSTRACIJAFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Drugima nije jasno kako suknja može da se “zaglavi” u gaćama.

– Lepo…..suknja duga, tanka, široka, lako je uvući ceo zadnji deo suknje u gaće a da ne primetiš, pogotovo ako su gaće velike – odgovorila je.

Bilo kako bilo, ova priča je mnoge nasmejala i podigla raspoloženje među pratiocima ove dame.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/