OVO JE ŽENA UBIJENA U RAKOVICI! Željko nožem iskasapio suprugu nakon svađe, a potom ušetao u policiju “UBIO SAM ANKICU!”

0

Šnajderku Ankicu Delibašić (57) nakon svađe ubio je suprug Željko Delibašić (61) u njihovom porodičnom stanu u Rakovici, a potom se sam predao policiji, saznaje Kurir.

 

Zločin se dogodio u Ulici Mile Dimića u Rakovici, u stanu gde je porodica živela poslednjih deset godina.

ubijena žena ankica delibašić

– Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu – navode komšije za Kurir i dodaje:

 

– Videli smo ekipu Hitne pomoći i policiju ispred zgrade. Užurbano su ušli u zgradu, a kasnije smo saznali da je Željko nakon što je nožem izbo Anicu otšao u policiju i prijavio se. Navodno, rekao im je: “Ubio sam ženu, njeno telo je u stanu. Došao sam da se prijavim.”.

 

Kako su nam potom rekle komšije, policija je potom uverila da čovek koji je prijavio da je počinio zločin nije lagao.

 

OVO JE OSUMNJIČENI Ž
ovo je osumnjičeni željko delibašić

– Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt nesrećne žene, koja je ležala u lokvi krvi. Izneli su njeno telo kasnije u crnoj kesi. Pretužno – kažu komšije.

 

 

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog ubistva. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a potom će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *