Ovo je žena koju je muž na SMRT izbo u Nišu: Majka uhapšenog Dejana više ne želi da čuje za sina (FOTO)

Još jedan krvavi obračun u porodici. Dejan P. (45) iz Vranja više puta je kuhinjskim nožem ubo svoju suprugu Snežanu (45) koja je od zadobijenih rana preminula u KC Niš. Ovaj užas odigrao se u njihovoj porodičnoj kući, a Dejan je povredio i dve ćerke, stare 22 i 17 godina, koje su pokušale da pomognu majci.

Šta se tačno dogodilo, za Objektiv je otkrio Dejanov i Snežanin sin Dušan (25).

– Ćale i ja smo stigli iz Nemačke 17. marta. Radimo zajedno moleraj. On voli da popije i to mu je velika mana. To je bio i razlog što se sve ovo dogodilo – rekao je na početku razgovora Dušan.
U momentu kad je došlo do sukoba on je bio van kuće.

– Otišao sam do prodavnice po cigarete. Kod kuće su bili sestre i otac, majka je radila. Pre nego što sam krenuo, srednja sestra i otac su se svađali oko toga što ona ne spava kod kuće i što ga izbegava. Ona je i pre nego što smo se vratili iz Nemačke rekla da zbog oca neće spavati kod kuće, pošto ne podnosi to što pije – priča nam Dušan.

Kako dodaje, bilo je i ranije problema u njegovoj porodici, ali nikada nije mogao ni da pomisli na ovakav ishod.

– Kako su mi sestre ispričale, kada je majka došla sa posla, pokušala je da umiri situaciju. Otac je tada počeo i nju da napada. Pričao joj je da je ona kriva zbog svega i da je sestra ista ona. Majka je krenula u sobu, a on je uzeo nož iz kuhinje i krenuo za njom – priča naš sagovornik.

On do detalja prepričava šta se potom dogodilo.

– Ubo ju je ispod levog rebra i u stomak. Sestre su skočile na njega i pokušale da odbrane majku, pa je u tom rvanju sa ocem oko noža starija sestra završila sa dva šava na levoj ruci, a mlađoj je polomljena ruka – dodaje Dušan.

Policiju i Hitnu pomoć pozvao je brat uhapšenog Dejana, koji sa njima živi u četvorospratnoj kući.

– Majki je još u Vranju izvađena slezina, a posle je prebačena u Klinički centar Niš. Ima povrede bubrega, izgubila je mnogo krvi. Otac je i ranije znao da majci udari šamar, ali šokiran sam onim što je uradio – zaključuje ovaj mladić.

DEJANOVA MAJKA SE ODRIČE SINA
Majka uhapšenog Dejana više ne želi da čuje za sina posle onoga što je uradio njenoj snaji.

– Pijana budala je izbola nožem Snežanu, a unuke su skočile i otele mu nož. Pijana džukela, neka ga Bog kazni. Tako divnu, sposobnu i vrednu ženu je pokušao da ubije. Neka ga bude sramota. Tukao ju je i ranije, ali nikada ovako nešto nije uradio, a ta žena mu je sve dala. Umislio je i da ga ona vara, a moja snaja je radila sve da bi odgajila moje unuke – navodi dalje kroz suze naša sagovornica.

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin