OVO JE ZAKLJUČAK VEŠTAKA O OSUMNJIČENIMA ZA DANKINO UBISTVO: U tužilaštvo stigli rezultati psihijatrijske analize Srđana i Dejana!

Psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića je završeno posle tačno 20 dana provedenih u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, a sada su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru stigli i rezultati veštaka, potvrđeno je Kuriru.

 

Danka Ilić, Srđan Janković, Dejan Dragijević

 

– Psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića je završeno, a zaključak veštaka je da su obojica uračunljivi. Stručnjaci koji su prethodno sa njima obavili niz razgovora i testova U Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu utvrdili su da oni ne pate od duševnih bolesti ili nekih drugih poremećaja i da su sposobni da razumeju težinu svojih dela i njihov značaj – objašnjava nam izvor.

 

Psihijatrijsko veštačenje koje se obavlja inače u Specijalnoj zatvorskoj bolnici koja se nalazi u Beogradu osumnjičenih trajalo je tačno 20 dana, nakon čega su oni vraćeni u pritvorsku jedinicu u Zaječaru.

 

Takođe, kako saznajemo, tražen je i produžetak pritvora za Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, koji će im, s obzirom na težinu krivičnog dela za koje se teret i na visinu zaprećene kazne, najverovatnije biti produžen.

 

Podsećanja radi, Dejan Dragijević i Srđan Janković sumnjiče se da su 26. marta u Banjskom polju službenim automobilom JKP “Vodovod”, “fijat panda”, oborili dvogodišnju devojčicu iz Bora, Danku Ilić.

 

Nakon vesti da su imali pomoćnike koji su im pomogli da telo nesrećne devojčice premeste, uhapšeni su i otac i brat Dragijevića, kojima je takođe bilo određeno policijsko zadržavanje, s tim da je Dejanov brat u međuvremenu preminuo u policijskim prostorijama.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)