OVO JE TINEJDŽER KOJI JE POGINUO U NESREĆI U BAVANIŠTU: Dušan bio suvozač u autu koji se zakucao u zid

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima u Bavaništu kod Pančeva, poginuo je devetnaestogodišnji Dušan Lazarov, koji je bio na mestu suvozača kada je do nesreće došlo.

 

Naime, njegov prijatelj Teodor J. (21), upravljao je vozilom nad kojim je, kako saznajemo, izgubio kontrolu i udario u zid kuče u Ulici svetog Save u Bavaništu. On je, kako se saznaje, u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

 

– Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, negde oko 3.55 kada je jedno vozilo udarilo u betonski zid kuće. U vozilu su bili dvojica mladića, a do nesreće je došlo kada je T. J. izgubio kontrolu nad vozilom. I jedan i drugi mladić su u tom trenutku bili živi, međutim, posle nekoliko sati, suvozač je, nažalost, preminuo – kaže izvor za Kurir.

 

Meštane ovog mesta uznemirila je vest o nesreći koja se dogodila u njihovom mestu, pogotovo što je reč o mladićima koji su živeli u njihovoj ulici.

 

– Ja sam čuo da je došlo do nesreće, ali nedavno sam se doselio ovde i slabo koga poznajem, ali znam da je reč o mladićima koji žive u ovoj ulici. Strašno šta su doživeli, još uvek ne mogu da verujem – rekao je za Kurir jedan od meštana Bavaništa.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:               INSTAGRAMU               I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin