Ovo je Srbin koji je UBIJEN u Čikagu: Kolega upucao Nikolu i devojku, pa sebi oduzeo život (FOTO)

U pucnjavi koja se jutros dogodila čikaškom predgrađu Bur Ridž ubijen je Srbin Nikola M., inače zaposlen u jednoj kompaniji za transport, a ranjena je jedna devojka koja je sa njim bila u društvu.

Kako su rekli iz policije grada u predgrađu Čikaga, naoružani muškarac je ubio Nikolu M. unutar firme, ispalivši par hitaca u njega i u srpsku državljanku.

Nakon što je pucao na srpske državljane, ubica je seo u kamion, nakon čega je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je uz pomoć očevidaca lociran i ubrzo opkoljen od strane policije.

Neidentifikovani muškarac je tada ispalio sebi hitac u slepoočnicu, naočigled snaga policije.

Očevidac Majk Maltese, radnik u obližnjoj prodavnici automobila, čuo je komešanje napolju.

– Trčali su po parkingu kao izbezumljeni. Bila je tu jedna osoba koja je trčala okolo i govorila: “Ubio me je. Upucao me je.” Kada je druga osoba izašla, ponovila je istu stvar – rekao je Majk u razgovoru za “NBC Čikago”

Nakon napada, poslovna zgrada u okviru koje se nalazila firma evakuisana je od strane policije koja je počela da pretražuje teren u potrazi za ubicom.

Kako prenose američki mediji, naoružani napadač je lociran kilometar dalje od kompleksa, nakon čega su ga policajci opkolili. Tom prilikom, on je izvadio pištolj i ispalio sebi jedan hitac u slepoočnicu, ostavši na licu mesta mrtav.

Tom prilikom, na konferenciji za novinare, obratio se i šef lokalne policije.

– Prestupnik je pobegao sa lica mesta peške i bio je lociran u bloku 700 u Medisonu, što je oko kilometar od mesta događaja – rekao je šef policije Bar Ridž DŽon Mejden na konferenciji za novinare. – Kada su policajci saznali za lokaciju osumnjičenog i opkolili ga, ubica je pucao u sebe – rekao je on.

Šef policije Bur Ridža je rekao da je ranjena devojka u bolnici, ali da ne zna u kakvom je stanju.

– Postoje četiri mesta zločina. Svi su veoma blizu i povezana jedna sa drugim. Za nas će biti duga noć – rekao je on, dodavši da će više informacija imati u toku dana.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)