Ovo je priča iz BiH koja je sve šokirala: Napustila šestero djece a udala se u porodicu koja ima sedmero djece napušteno od strane majke!

Na društvenoj mreži You Tube podijeljen je video snimak koji nam priča kako može da bude jedna priča toliko jedinstvena i tužna a dolazi nam iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Velike Kladuše je porodica koja je suočena sa jako velikim i zahtjevnim životnim okolinama.

 

Naime, ovo je porodica od sedmera djece koja je živjela samo sa ocem svojim Kundom jer ih je majka napustila.

 

Naime, putem društvenih mreža Facebook Kunda je imao priliku da se poveže sa jednom damom koja se zove Senada iz Brčkog. Kasnije je Kunda napravio da se Senada preseli u Veliku Kladušu.

 

Dok Senada trenutno rasola o Kundinim sedmero djece, na ima i svoje sestero djece koje je ostavila io kojima se slana njihova tetka. Ovo je priča toliko čudna da niko ne može da vjeruje da je majka to uradila.

 

Naime, napravljen je humanitarni program “Živa istina” te je tu napravljen i video snimak gdje se jasno može vidjeti priča koja će vas sigurno iznenaditi po mnogo čemu. pogledajte sada video i molimo vas da nam date svoj sud o svemu tome.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin