Ovo je porodica iz Jagodine za kojom se traga: Ušli u Grčku sa dvoje dece, evo kako su obučeni (FOTO)

Nakon što se društvenim mrežama proširio apel zbog nestanka porodice iz Jagodine, objavljene su i fotografije supružnika, koji su na letovanje na Tasos u Grčkoj krenuli sa dve ćerkice.

Naime, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksimović sa dve ćerkice krenuli su u nedelju na Tasos, prešli su navodno makedonsko-grčku granicu i od tada im se gubi svaki trag.

Večeras je na Fejsbuk grupi “Live from Greece”, objavljen apel za pomoć u potrazi za državljanima Srbije.

“Prijavljeno je policiji, prešli su granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni – navodi se u apelu. Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli”, navodi se u apelu.

Jedna žena, koja tvrdi da je sestra nestalog Aleksandra, napisala je u komentarima na vest o nestanku, da je njen brat na sebi navodno imao sivu majicu i crne farmerice, dok je Snežana nosila zelenu majicu i haljinu.

Kako je navela, poslednji put su se javili 6. avgusta u 22.30 sa Preševa. Granicu su navodno prešli u 00.30. Drugih detalja oko toga gde su se tačno zaputili, za sad, nema. Kako se prenosi u grupama, roditelji od nedelje ne mogu da stupe u kontakt sa njima, jer su telefoni ugašeni.

Foto: Facebook/Grčka info

Porodica vozi crnu “opel korsu” sa dvoja vrata, registracije JA 013 PZ.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/