Ovo je POLITIČARKA sa najvećim GRUDIMA na Balkanu: Ima jasan CILJ, a na fotkama nije stidljiva (FOTO)

Tuzlanka Emina Jahić, Instagram ličnost koju na toj društvenoj mreži sada prati 230 hiljada korisnika, objavila je pre 2 godine da će se kandidovati na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Jahić je tada na Instagramu objavila da će se boriti za mesto u Gradskom veću Tuzle te da će na izbore izaći kao kandidatkinja stranke Demokratskog fronta (DF) čiji je predsednik Željko Komšić. Navela je i da se na izbornoj listi nalazi na 28. mestu.

– Kao mlada osoba, svesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnica Foruma mladih DF-a, fokus mog delovanja biće poboljšanje položaja mladih – napisala je Jahić tada u objavi.

– Jedan od problema na koji želim da se fokusiram, a sa kojim se većina susreće je sticanje radnog iskustva kao preduslova za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim da čujem Vaše probleme i predloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali položaj u društvu – nastavila je.

 

– Pored toga, radiću i na poboljšanju uslova života svih nas u mesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te ćemo uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mesto za život – zaključila je.

Jahić je u “o meni” delu svog Instagram profila navela da na Američkom univerzitetu u Bosni i Hercegovini studira međunarodne finansije.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin