OVO JE OTAC IZ PAKLA: Novopazarski pedofil silo*ao maloljetnu kćerkicu

Kako javljaju mediji 45-godišnji muškarac inicijala N. D. je zbog sumnje da je svoju maljoletnu kćerku primoravao na polne odnose. Prema saznanjima iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju kćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.

 

Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi i licu koji je prije nekoliko godina osuđen za primamljivanje maloljetenih djevojčica. Sumnja se, da je on fotografije na kojima se vidi da je polono opštio sa maloljetnom kćerkom, slao drugim licima putem poruka na društvenim mrežama.

 

Nakon šoka da je neko se upuštao u sekualsne igre sa maloljetnicom, a pri tome da je riječ o ocu i kćerki, čovjek zanijemi. A onda pitanje – kakvi su to zakoni za pedofile. N.D. je već bio poznat policijskim organima kao pedofil. Ko ga je pustio na slobodu? Zar se takvim ljudima treba uopće suditi?

 

U nekim drugim vremenima sve bi bilo završeno „po kratkom postupku“.

 

Podsjetimo, 25. januara Više javno tužilaštvo u Pančevu je podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M., zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i prijetnje prinudio oštećenu djevojku na obljubu.

 

„Kako se sumnja silovanje se dogodilo u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno. Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično djelo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina – saopštilo je tužilaštvo.

 

Osumnjičenom se stavlja i na teret da je krivično djelo izvršio tako što je svoju sestričinu, oštećenu Dz.M. (26), sa kojom je prije nekoliko godina bio i u vezi, bez njenog pristanka pipao po intimnim dijelovima tijela i pocijepao joj majicu. Osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju, a prilikom iznošenje odbrane je negirao izvršenje krivičnog djela. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na      INSTAGRAMU     I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin