Ovo je napuštena beba koju je haski pronašao u parku: Kamere snimile majku kako odlazi

Britanska policija objavila je fotografije napuštene bebe, koja je pronađena prošlog četvrtka u jednom parku u Birmingemu, kao i snimak žene za koju se veruje da dečakova majka.

 

Dečak, kojem su dali ime Džordž pošto je pronađen dan uoči praznika Svetog Đorđa, i dalje je u bolnici i u stabilnom je stanju.

Malenog Džordža slučajno je u parku pronašao pas rase haski kojeg je vlasnik izveo u šetnju. Dečačić je bio zamotan u ćebe i čovek ga ne bi ni primetio da pas nije bio uporan i gurao zamotuljak njuškicom. Potom je haski legao kraj zamotuljka i počeo da ga gura.

– Tada sam čuo tih plač deteta. Mislim da ga je Hel probudio i da je tada dete zaplakalo – rekao je vlasnik Teri Volš.

U trenutku kad je dečak pronađen, bio je star svega nekoliko sati, a sigurnosne kamere usnimile su ženu za koju se veruje da je dečakova majka.

– Beba je zdravo i lepo napreduje, ali nažalost još nismo uspeli da lociramo majku i veoma smo zabrinuti. Želimo da proverimo da li je zdrava i fizički i mentalno – saopštili su iz policije.

Kako su naveli, strahuju da je majci potrebna medicinska pomoć nakon porođaja.

Inspektor Nil Hant, koji vodi istragu na konferenciji je poslao poruku majci i apelovao je da se javi policiji.

– Ti si sad moja prva briga i moram da se uverim da si dobro. Ne znam ništa oko toga kako je Džordž stigao na ovaj svet. I sam sam roditelj i znam da to može da bude veoma teško – rekao je Hant obraćajući se majci.

On je pozvao građane da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o majci napuštenog dečaka.

– Takođe molim da nam se javi svakog ko je 22. aprila između 17 i 18 časova prolazio kraj parka – rekao je Hant.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/