Connect with us

Poznati

Ovo je NAJSKUPLJA pesma na estradi: Koštala je 30.000 EVRA, a evo KOLIKO NOVCA je DONELA PJEVAČICI!

Published

on

Pevači su spremni da basnoslovno plate određene stvari koje će im pomoći i dobro doći zarad uspeha u karijeri .Piše Objektiv.rs

Pored skupih komada odeće, viskorobudžetnih spotova, ulaganja u izgled i tako dalje, pevači najviše ulažu u svoje pesme što je i logično. Svako bi želeo da “ubode” hit iako je to velika lutrija.

Baš na toj “lutriji” dobila je bingo Ana Nikoić kada je od Kikija Lesendrića kupila pesmu “Romale, romali” kojom je 2006. godine nastupala na Beoviziji. Ana je za ovu pesmu iskeširala čak 30.000 evra, međutim, zbog nepravilnosti na takmičenju ona nije predstavljala Srbiju na Eurosongu.

Ipak, neosoporno je da je Ana ovom pesmom napravila veliki “bum” i obeležila svoju dotadašnju karijeru. Estradom kruže glasine da je samo na konto nje Ana zaradila čak 300.000 evra, pa mnogi smatraju da je i nije skupo platila.

Šta vi mislite?

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Poznati

Darko Lazić otkrio: “Nikad nisam bio ljepši, ali hoću da smršam još deset kilograma”

Published

on

Dodaje da se nikad bolje nije osjećao.

 

 

 

Drastična vizuelna transformacija srbijanskog pjevača Darka Lazića, koja je nastala kao posljedica operacije želuca kojoj se podvrgnuo početkom protekle godine, predmet je oprečnih komentara, a pjevač ističe da se narodu ne može ugoditi.

 

 

– Smršao sam 88 kilograma. Hoću da smršam još deset. Sad mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a nije im valjalo ni kada sam, kako su govorili, bio debeli vepar. Ne odgovara im ni sad kad sam mršav. Vjerovatno ću im odgovarati kada prestanem da dišem – ispričao je Darko u emisiji “TV Prva”.

Dodaje da se nikad bolje nije osjećao.

– Koliko je moje zdravstveno stanje prije operacije bilo loše, govori i to što sam pio lijekove za pritisak ujutro i uvečer. Nakon operacije više ne pijem tablete uopće. Spavam malo, a pun sam energije, života i volje – rekao je Lazić.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Poznati

ANA BEKUTA ČESTITALA DUŠKU rođendan: ISPLIVALA NJIHOVA zajednička FOTOGRAFIJA iz AVIONA

Published

on

Duško Tošić slavio je 36. rođendan, a čim se probudio dočekalo ga je prvo iznenađenje!

Naime, poznatog fudbalera iznenadile su žene zaposlene u njihovom porodičnom domu, tortom u obliku fudbalske lopte sa zanimljivim bojama.

Riječ je o crveno-beloj torti, što simbolizuje “Crvenu zvezdu”, ali one poklonom nisu aludirale na taj klub.Među mnogobrojnim čestitakama našla se i ona Ane Bekute.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Poznati

Ispovijest glumice Jelice Kovačević: Stavio mi je ruku na koljeno i rekao “Ako ne daš, NEMA ULOGE!”

Published

on

Glumica Jelica Kovačević (23) je, govoreći o temi koja ovih dana potresa Srbiju, hapšenju nastavnika glume Mike Kovačevića zbog silovanja i polnog uznemiravanja polaznica svoje škole, otkrila da je ucjenjivana za ulogu.
– Kada sam bila na kastingu za seriju, rečeno mi je da ako ne dam svoj polni organ neću dobiti ulogu – rekla je glumica u jednoj poznatoj emisiji na Hepi Televiziji.

Ona je otkrila da je odabirom profesije “pristala da bude promiskuitetna, ali na filmu” i da je reagovala burno na nepristojnu ponudu.

– Stavio je ruku na moje koljeno i rekao: “Daj p****, ako ne daš, nema uloge.” Godinama sam se pitala da li sam ga ja svojim ponašanjem isprovocirala ili to svuda tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svijetu već svuda. Razmišljala sam kako se nadalje postaviti prema svemu tome i da li će me ponovo sačekati isto – konstatuje glumica.

– Ja sam vrlo drčna i moja reakcija je bila takva. Rekla sam majci šta je bilo, za to su znali i naši prijatelji, porodica i prosto, odreagovano je kako treba, taj čovjek je dobio svoju vaspitnu lekciju – rekla je glumica i otkrila šta je njena majka uradila:

– Ne bih javno da psujem, ali moja majka je djelovala i čovjek je dobio fizičku vaspitnu. Slična stvar se desila i mojoj sestri i ona je uspjela da pobjegne. Pozvala je mamu i mene i taj čovjek, ta agencija, studio… sve je bilo minirano – ispričala je glumica.

Glumica je za kraj apelovala na roditelje da razgovaraju sa djecom jer su oni jedini koji mogu da ih zaštite.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!