Ovo je najčudniji događaj iz Bosne i Hercegovine: Šaban (85) čeka bebicu sa mlađom suprugom Asmirom od 48 godina! ŠOK

Ovo je zaista toliko nevjerovatna priča koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine . Naime Šaban koji ima 85 godina je stupio u brak sa Asmirom od 48 godina ali to ne bi bilo toliko nevjerovatno da oni sada ne čekaju bebu.

 

 

Javnost je zaista u velikom šoku bila od priče iz Glogovca koja nam dolazi iz lokaliteta Cazina a ovo je priča para koja je sve šokirala. Naime brak je počeo ovog mjeseca da jeste 5.11. Šaban iz prvog braka iam 4 djece tri sina i jednu kćerkicu i svoju priču o tome kako je Asmiru upoznao je sada podijelio sa svima ispred malih ekrana.

 

Ona je radila kod mene kada sam ja došao u penziju. U jako teškom stanju imala je troje djece a njen suprug nije brinuo o njima. Ja sam to plaćao pošteno.

 

Davao sam pomoć kada god sam mogao. Halal bilo na oba svijeta ova. Jednog dana je plakala, dosla meni i rekla Šabane ja tog čovjeka vise ne mogu hocu tebe i tako je i bilo.

 

Ja sam joj tada rekao da treba da malo sačekamo sa vječnim da vidimo kako će sve to da ide, i da za to ima vremena.

 

Ona je kod mene godinu dana a porod se čeka u aprilu ili maju. Meni je drago šta god da bude muško ili žensko, od Allaha je.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)