Ovo je NAJČITANIJI ogl*s ikada: Pogledajte ŠTA NUDI DJEVOJKA MUŠKARCU koji odluči da živi sa njom na SELU

Zanimljiv ogl*s jedne djevojke pojavio se na internetu.

Evo šta nudi svakom muškarcu koji odluči da živi sa njom na selu.

“Već neko vrijeme sam sama na mojoj farmi, roditelji su preminuli prošle godine, pa sam se odlučila na ovaj potez. Vrlo rijetko izlazim, zato što nemam vremena, umorna jedva dočekam mrak da legnem i odmorim.

Tražim MU.ŽA, nekoga ko želi da me oženi, nekoga ko će da mi pomogne oko svakodnenvnih poslova na farmi, zauzvrat mu obećavam da mu pružiti puno više nego neka druga žena , a dobra sam kuharica i domaćica.

Njegov zadatak je da brine o 150 grla naše stoke,imamo 13 krava, 8 prelijepih koza, 34 ovce + 66 janjadi , 11 telića, 46 pilića,19 bikova , 4 mačake i 12 pasa . Stoka se mora hraniti nekoliko puta dnevno, i mora im se dati velika količina vode.

Redovno moraju da jedu. Pored ovoga ima i drugih poslova na mojoj farmi treba svake jeseni orati, zagnjojiti zemlju, prefrezati je i zasijati, kasnije se to to zaljeva i okopava i vadi, odnosno ubiru plodovi. Mora se i sijeno pokositi i unijeti da može stoka preko zime da jede.

Tu blizu imamo šumu gdje treba ići u drva, onda ih mora dasruši, iscijepa i složi blizu kuće.

Prednost dajem onima koji znaju da voze traktor i druge poljoprivrene mašine.

Znači, ne treba da mi se jave mo.mci koji nisu navikli na težak rad…Pa ako ima ijedan takav, voljela bih da mi se ja.vi.”

Da li bi ste?

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin